سلام بچه 🥲یا کریم اومده لونه کرده توی بالکن ما،بعد پا اون جا لباس پهن میکنیم،کفش میزاریم و... حتی کفش هم فرش داره،منم واقعاااا به شدت فوبیای حیوانات دارم وگرنه خب کسی بدش نمیاد به یه موجود دیگه کمک کنه،اما چه کنم که به شدتتتت میترسم،بعد طبقه بالایی ما خالیه،بالکن هم داره،نمیدونم چرا نرفتن اون جا لونه بسازن زندگی کنن،آرامش منم مختل کردن چون همش میترسم برن لای لباسام،یا توی کفشام
در سرم دختر پیری عصبی میرقصد،شهر بر روی سر من عربی میرقصد،این جهان با همه دغدغه هایش امشب،روی یک جمجمه یک وجبی میرقصدکاربر سابق تخمهآفتابگردان
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
کاربر بسیار قدیمیم ک شب تاپیک زدم برا خوزستان💔 گوشی ب دست و چشم گریون خوابم برد❤صبح پاشدم دیدم کاربریه عزیز و نازنینم ب فنا رفته دلم برایت تنگ است کاربریه عزیزتر از جان💔
صداشون هم که ماشاللههههههه،من والا با صدای این یاکریما پاشدم،لطفا یه راه کار بدید
مثبت فک کن
شاید رزق و روزیتون قراره زیاده بشه
💞
کاربر بسیار قدیمیم ک شب تاپیک زدم برا خوزستان💔 گوشی ب دست و چشم گریون خوابم برد❤صبح پاشدم دیدم کاربریه عزیز و نازنینم ب فنا رفته دلم برایت تنگ است کاربریه عزیزتر از جان💔
تنها راهش اینه که لونشونو خراب کنی برن یه جای دیگه که البته گناه دارن
رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی ....... اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ...... ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن ...... 💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
خیلی باحال تعریف کردی 😂 والا نمیدونم تنها راهش اینه که لونشونو خراب کنی برن یه جای دیگه که البته ...
فکر کنم تخم گذاشتن نمیشه خراب کرد،منم بدبختی دل این کارا رو ندارم سر پناه یکی دیگه رو خراب کنم
آخه نمیدونم یکی نیست بگه این همه جا،دقیقا باید بیاید توی بالکن ما؟حالا مامانم بر میداره چیز میز میریزه کف فرش بیان بخورن😑میگم مادر من نکن اینا موندگار میشن این جا گوش نمیدهههه
در سرم دختر پیری عصبی میرقصد،شهر بر روی سر من عربی میرقصد،این جهان با همه دغدغه هایش امشب،روی یک جمجمه یک وجبی میرقصدکاربر سابق تخمهآفتابگردان
گی بچه دار شه؟؟؟من مجردم آخه،مامانم که سنی ازش گذشته
خواهری زن داداشی مادری...حالا ببین دیگ...ب زودی زودخبرشو میشنوی...یه بچه ک تونزدیکانتونه و زیاد رفت و امد داره ب اون خونه مثلا خواهر اینا...یا صاحب خود خونه مثلا مادرت
کاربریدسته سه تا دوست صمیمی هسش..هر کدوم تاپیکای مخصوص ب خودمون داریم ...