2777
2789
عنوان

چیکار کنم همه وقتمو نگیره؟

142 بازدید | 10 پست

بچه ها سلام

من دارم میرم دهم سمپاد

میشه بگید باید چیکار کنم که همه وقتم واسه مدرسه نره و بتونم کتاب و اینام کار کنم؟

چون پارسال ایتجوری بود ک فقط ب جزوه نوشتن میرسیدم

چند تا کلاس کنکور میرم چیکار کنم به اونام برسم؟

و چقدر باید بیام سر گوشی و اینستا چجوریه؟ اینم بگم که من فقط بعضییی وقتا که سوال دارم میام نی نی سایت، پس نگیذ اینجا نیا

و اینکه کلا راهنماییم میکنین باید چجوری پیش برم که به همه کارام برسم و همش نشه مدرسه؟

و یه مسئله دیگه اینکه من نمیتونم به کسی نه بگم، مثلا پارسال اینجوری بود این همهههه وقت میذاشتم مینوشتم جزوه، بعدم هرکی میگفت از اول سال تا اونجا رو میشستم عکس میگرفتم میفرستادم واسش، همینقدر خر، بقیه اصلا وقتشونو روی جزوه نمیذاشتن چون جزوه هام کامللل بود، چقدر خر بودمممم، همه امتحانا رو میرسوندم، میشه کمکم کنید چجوری باید نذارم ازم سوء استفاده کنن همه و دایره دوستام چجوری و چقدر باشه؟ پارسال همه فقط وقتی کار داشتن میومدن سراغم، اگ حالمم خوب نبود انگار ن انگار و مهم نبود، فقط واسه منافعم میخواستنم و پشتم همش حرف میزدن :)))

کمک... لطفاا

میشه واسه من و خانوادم یه صلوات بفرستید؟💚

دقیقا تاپیک قبل من در مورد همین بود دارم میرم دهم تجربی و میخوام زبان تدریس کنم،اما هیچکس جواب نداد🥲

آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا.                    بی وفا حالا که من افتاده ام از پا چرا 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شبکه مجازی فقط در صورت نیاز بیا.

چندتا دوست صمیمی پیدا کن که همکاری داشته باشید مخصوصا توی جزوه نوشتن...

برنامه ریزی دقیق داشته باش. مثلا شب قبل خواب برنامه روزانه فردات بنویس  و بهش عمل کن...

کمک کردن به دیگرانم هیچ اشکالی نداره فقط مراقب باش به خودت و تایمت صدمه نزنه......

من با یک نخ نازک به این دنیا وصلم. لطفا با من مدارا کنید. من غرق غم، اضطراب،احساس سختی و فشار، ناراحتی، بی حوصلگی، و در عین حال تلاش می کنم این نخ نازک بریده نشه و شرایط را هندل کنم. با من مدارا کنید...

منم بلد نیستم که راهنماییت کنم..

اما میشه کمکم کنی؟

بگی چجوری نباید بذارم ازم سوء استفاده کنن؟

من دوستام اینجوری بوده که فقط وقتی بهم نیاز داشتن میومدن سراغم، اینجوری که یکی شب امتحانا میومد میگف فلان مسئلع رو توضیح بده، من خررر ۱۴ ۱۵ تا ویس میفرستادم، اما اما اون حتی پلی هم نمیکرد :)))))

فقط میخواست وقتمو بیگره نرسم بخونم..

حتی بازم پشت سرم حرف میزد

حتی یه قلب هم برای تشکر نمیفرستاد..

حسوودن بخدا

چیکار کنممم

@گشنمههههه_سابق  

اقا ریپلای نمیشه رو پیامت

شبکه مجازی فقط در صورت نیاز بیا. چندتا دوست صمیمی پیدا کن که همکاری داشته باشید مخصوصا توی جزوه نوش ...

اخه خیلی پررروووو ان

بخون پیام بالاییمو :)

مچکر

منم بلد نیستم که راهنماییت کنم.. اما میشه کمکم کنی؟ بگی چجوری نباید بذارم ازم سوء استفاده کنن؟ من ...

عزیزم من خودمم چون معمولا درسم خوب بود شرایط تو رو داشتم، بنظرم هر وقت پیام یا زنگ زدن اگه میبینی وقتتو میگیره جواب نده

اگه پیام دادن هم آنلاین شو ولی سین نزن بعدا بگو ببخشید ندیدم

یا اگه مجبور شدی جواب بدی بگو بلد نیستم این مبحث رو

یا اگه جزوه خواستن ازت بگو گمش کردم دارم دنبالش میگردم هررر دفعه یه بهونه ضایع بیار خودشون بفهمن

آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا.                    بی وفا حالا که من افتاده ام از پا چرا 
اخه خیلی پررروووو ان بخون پیام بالاییمو :) مچکر

والا منم توی دانشگاه همین مشکل داشتم. دقیقا شب امتحان دنبال جزوه و نمونه سوال میگشتن.

هر کاری هم از دستم‌بر میومد براشون انجام میدادم خیلیا حتی تشکر هم نمیکردن😃 ولی خب برا دل خودم کمکشون‌ میکردم...

یک گروه داشتم اونایی که پایه بودن عضو میکردیم کارای درسی اونجا اعلام میکردیم هرکی تایمش آزاد بود داوطلب میشد بخشی از کار انجام میداد....

بنظرم شما هم یک گروه داشته باشید اونایی که مایل به همکاری هستن عضو کن کارا رو بین خودتون تقسیم کنید که وقتت کامل گرفته نشه

من با یک نخ نازک به این دنیا وصلم. لطفا با من مدارا کنید. من غرق غم، اضطراب،احساس سختی و فشار، ناراحتی، بی حوصلگی، و در عین حال تلاش می کنم این نخ نازک بریده نشه و شرایط را هندل کنم. با من مدارا کنید...

عزیزم وقتت رو روی جزوه نوشتن نذار

تو کانال تلگرامی یه عالمه جزوه دست نویس عالی هست که میتونی پرینت بگیری 

مدیر تیم نوتروفیل نمیدونم بشناسی یا نه میگفت جزوه برای کنکوری های قدیم بود که این همه منابع و کتاب با بهترین نویسنده وجود نداشت...به نظرم گفت بهترینش کتاب های موج آزمون هستن