2777
2789
کارش میگم باشه نمیتونه مرخصی بگیره زیاده کارش  ولی میتونست یه پیام عذرخواهی بده که یدیشبم بعد ...

پیام نده گلم . اگر هم دادی اصلااااا اسم مامانش نیاری ک بیچاره میشی انگ حسادت میزنه بهت و دیگه تا ابد ول کنت نیست . فقط بگو خداروشکر خیلی بهم میرسن مامان اینا و حالم بهتر شده ولی از تو ک نفر اول زندگیم هستی انتظار بیشتری داشتم     بیشتر و بدتر این بگی میگه خونه مامانش پرش کردن یا ازت خسته شدن و از این حرفا .       

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۴۰ روزه عروسی کردم اصلا نمیدونم چرا اینطوری میکنه  بعضی وقتا میگم نکنه کلا ازدواجمون اشتباه ب ...

ای جانم عزیزم ناراحت نباش گلم ببین یسری چیزارو مردا یادندارن 

منم شوهرم ازدواج کردیم خیلی چیزا یادش دادم کلا شده یه ادم دیگه اصلا نمیتونس بازن رفتار کنه الان الحمدلله خیلی خوب شده فقط صبر و حوصله و یادش بده 

اینا توخانواده اینچیزارو ندیدن و یاد ندارن

اینکه بمادرش توجه کرده رو انقد توخونه اتفاق افتاده همه توجه میکنن اینم یادگرفته 

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
۴۰ روزه عروسی کردم اصلا نمیدونم چرا اینطوری میکنه  بعضی وقتا میگم نکنه کلا ازدواجمون اشتباه ب ...

میتونی وقتی زنگ زد کنایه وار بگی چ عجبببب یادت اومد یخانومم داری

من اینجوری ک میگم هم خندش میگیره یعنی مطلبو گرفته هم ازدلم درمیاره

بهش یادبده بگو برای اینکه ازدلم دربیاری برام گل بخر بیار 

یمدت ک یادبدی بعدا اوتومات برات انجام میده نمیخواد بهش متذکربشی

شوهرتو اونجوری تربیت کن ک دوسداری باشه

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

بهش بگو 

مواظب خورد و خوراک و خودت باش من نیستم کنارت.

دلم برای خونمون خیلی تنگ شده

چقدر من بدشانسم که تو مریضیم تو اینقدر سرت شلوغ شده،واقعا به صدات به یه پیامت احتیاج دارم که یکم انرژی بگیرم.

یه بغل گرم طلبم،قول بده...

من اگر برگردم عقب خیلی با سیاست تر حرف میزدم

دیگه تا مریض شدی و هرکاری داشتی نگو خانوادت انجام بدن.

اشتباه کردی

داداشت میبردت دکتر برت میگردون

مامانت غذا میپخت میداد خونتون

به بهانه ی اینکه اونا نگیرن

به بهانه ی اینکه هیچ جا خونه ی ادم نمیشه

اینجوری شوهرت یاد نمیگیره هی شونه خالی کنه از کارهای تو

روزهای اول خیلی مهمه چه رفتاری داشته باشی

بهش بگو  مواظب خورد و خوراک و خودت باش من نیستم کنارت. دلم برای خونمون خیلی تنگ شده چقدر من ...

افرین عزیزم 

ای جانم عزیزم ناراحت نباش گلم ببین یسری چیزارو مردا یادندارن  منم شوهرم ازدواج کردیم خیلی چیزا ...

مرسی عزیزمم آرومم کردید ❤

خوب شد پیام ندادم وگرنه یه دلخوری و دعوای الکی پیش میومد🤦‍♀️

الان پیام داده که ببخشید دیشب خیلی خسته بودم زود خوابیدم گفته امروز زودتر میاد پیشم

مرسی ممنون ازتون❤

مرسی عزیزمم آرومم کردید ❤ خوب شد پیام ندادم وگرنه یه دلخوری و دعوای الکی پیش میومد🤦‍♀️ الان پیام ...

قربونت برم برامنم خبرخوبی بود خیلی خوشحالم کردی

خداروشکر عالیه الهی همیشه میونتون شیرین باشه خدامحبت بینتونو زیاد کنه

اره عزیزدلم توزندگی ادم یادمیگیره باعجله کارا پیش نمیره یکم تامل لازمه یکم بررسی کنیم مساعلارو و فقط از روخشم نخوایم هرفکری بذهنمون رسیدو فورا عملی کنیم

خیلی کارخوبی کردی اول مشورت کردی اینجوری یک هیچ ازبقیه جلوتری

همیشه میگن یکی وقتی خیلی خوشحالی و یکی موقع عصبانیت تصمیم نگیر چون ازسر احساساته 

وقتی احساسات بهمون غلبه کنه مغزمون نمیتونه تصمیم درست بگیره و جوانب کارو بسنجه