2777
2789

من دوروزه کرونا گرفتم شدید مریضم دیروز اینقد حالم بد بود که داشتم از حال میرفتم تو خونه ام تنها بودم بهش زنگ زدم که بیا منو ببر دکتر من از جام نمیتونم تکون بخورم دارم میمرم برگشت گفت سرم خیلی شلوغه کارم خیلی زیاده نمیتونم مرخصی بگیرم بیام
زنگ زد به داداشم که بیاد منو ببره دکتر دیگه داداشم اومد رفتیم دکتر دیگه مامانم نزاشت برم خونمون اومدم خونه بابام استراحت کنم حالا از دیروز  تاحالا کلا یه ساعت فقط اومد سر زده به من نه زنگ درست حسابی ای نه پیامی که ببخشید نتونستم ببرمت دکتر اصلا انگار نه انگار  حالا مامانش چند وقت پیش یه سردرد گرفته بود بدو پرید رفت خونه مامانش که بهش سر بزنه 
میخوام پیام بدم بشورم بزارمش کنار

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی دیگه نمیخوای باهاش زندگی کنی که بشوریش بزاریش کنار؟!

نکن خواهر من تو اوج عصبانیت حرفایی نزن که بعدش پشیمون شی،

یه جوری‌ناراحتیت رو بهش بفهمون ولی بی احترامی بهش نکن چون قراره باز باهم زندگی کنین

فقط موقع عصبانیت تصمیم نگیر و حرفهای جدی نزن 

اجازه بده آروم ک شدی رو در رو صحبت کن 

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 

منم دیشب سر بچه دعوا کردیم هرچی لایقش بود نثارش کردم دلم خنک شد

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

ن اینکارو نکن عزیزم اینجوری برچسب حسادتو بهت میزنه شاید اونموقع شرایطشو داشت  اگ از لحاظ کاری واقعا شرایطشو نداشته پس یکم حق بده البته اگ آقابالاسرداره

اگ رفتار همیشگیشه باتو اون بحثش جداس

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

عزیزم یکساعت صبر کن، به اخلاقای خوبش فکر کت، به سختیای کارش فکر کن، به کارایی تاحالا برات کرده و خوشحال شدی فکر کن، بعد از یکساعت که خوب آروم شدی، اونوقت تصمیم بگیر بهش چ پیامی بدی

ن اینکارو نکن عزیزم اینجوری برچسب حسادتو بهت میزنه شاید اونموقع شرایطشو داشت  اگ از لحاظ کاری و ...

کارش میگم باشه نمیتونه مرخصی بگیره زیاده کارش

ولی میتونست یه پیام عذرخواهی بده که یدیشبم بعد از اینکه ای اینجا رفت اصلا هنوز پیام نداده که حالت چطوره حالمو بپرسه

خیلی ناراحتم پس چطور برا مامانش داشت خودشو پاره میکرد 

شاید از نظر کاری  تو پیک هستش مثلا زمان تهیه بعضی گزارشها یا دوره مالیاتی و ..... وقتی به داداشت زنگ زده یعنی حواسش هست. الانم مطمینه بهت میرسن.  بیخودی اعصابت رو داغون نکن

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
کارش میگم باشه نمیتونه مرخصی بگیره زیاده کارش  ولی میتونست یه پیام عذرخواهی بده که یدیشبم بعد ...

ی مقایسه کن ایا روزای دیگه عذرخواهی بلدبود یانه 

اگ عذر میخواست پس یکم سرسنگین شو فحش نده اصلا احتراماتو زیر پا نذار ک اونم یادبگیره هرچی ازدهنش درمیاد بهت بگه

بگو دلیل رفتارشو بهت بگه ببین جوابش چیه

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

نه اخه از اینکه دعواش کنی چیزی درنمیاد

فقط تو نی نی سایته که دیده میشه یه کاربر ۱۳ ساله که تو امتحان عربی فرداش مونده ، میاد تو تاپیکای خانمهای سی چهل ساله در نقش مشاوره خانواده ظاهر میشه !!!
کارش میگم باشه نمیتونه مرخصی بگیره زیاده کارش  ولی میتونست یه پیام عذرخواهی بده که یدیشبم بعد ...

راست خبرتو لااقل باید میگرف نشون بده نگرانته اصلا بهتر شدی یانه 

چند وقته ازدواج کردین عزیزم

اولین باره این مساله پیش میاد؟

راست خبرتو لااقل باید میگرف نشون بده نگرانته اصلا بهتر شدی یانه  چند وقته ازدواج کردین عزیزم ...

۴۰ روزه عروسی کردم

اصلا نمیدونم چرا اینطوری میکنه 

بعضی وقتا میگم نکنه کلا ازدواجمون اشتباه بوده باشه...