من دوروزه کرونا گرفتم شدید مریضم دیروز اینقد حالم بد بود که داشتم از حال میرفتم تو خونه ام تنها بودم بهش زنگ زدم که بیا منو ببر دکتر من از جام نمیتونم تکون بخورم دارم میمرم برگشت گفت سرم خیلی شلوغه کارم خیلی زیاده نمیتونم مرخصی بگیرم بیام زنگ زد به داداشم که بیاد منو ببره دکتر دیگه داداشم اومد رفتیم دکتر دیگه مامانم نزاشت برم خونمون اومدم خونه بابام استراحت کنم حالا از دیروز تاحالا کلا یه ساعت فقط اومد سر زده به من نه زنگ درست حسابی ای نه پیامی که ببخشید نتونستم ببرمت دکتر اصلا انگار نه انگار حالا مامانش چند وقت پیش یه سردرد گرفته بود بدو پرید رفت خونه مامانش که بهش سر بزنه میخوام پیام بدم بشورم بزارمش کنار
جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم
منم دیشب سر بچه دعوا کردیم هرچی لایقش بود نثارش کردم دلم خنک شد
در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش یه مردادیه جذاب
عزیزم یکساعت صبر کن، به اخلاقای خوبش فکر کت، به سختیای کارش فکر کن، به کارایی تاحالا برات کرده و خوشحال شدی فکر کن، بعد از یکساعت که خوب آروم شدی، اونوقت تصمیم بگیر بهش چ پیامی بدی
شاید از نظر کاری تو پیک هستش مثلا زمان تهیه بعضی گزارشها یا دوره مالیاتی و ..... وقتی به داداشت زنگ زده یعنی حواسش هست. الانم مطمینه بهت میرسن. بیخودی اعصابت رو داغون نکن
فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
فقط تو نی نی سایته که دیده میشه یه کاربر ۱۳ ساله که تو امتحان عربی فرداش مونده ، میاد تو تاپیکای خانمهای سی چهل ساله در نقش مشاوره خانواده ظاهر میشه !!!