2777
2789
عنوان

کیا سجین رو دیدن

538 بازدید | 23 پست

دیروز نشستم پای این سجین ۲ و خیلی وقت بود فیلم ترسناک نمیدیدم از صب ۵ نتونستم بخوابم همش یاد صحنه هاش میوفتادم دیونه میشدم نتونتسم بخوابم کسی دیده این فیلمو و چیکار کنم الان😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من باید همشو دان کنم نت ندارم☹

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

من ک جات بودم عمرا نگاه نمیکردم خیلی صحنه هاش واقعیه مخصوصا صدای اذان اینا ادمو دیونه میکنه

واقعا خیلی ترسناکه؟😍

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

باب اسفنجی رو خوب اومدی 😂😂😂اونم دیدم حیف اون نیس بخدا چیه ترسناک فقط ادمو روانی میکنن

من یه تیکه فیلم  ترسناک ببینم تا یه ماه نمیتونم تنهایی برم توالت😂😂تصمیم گرفتم از این به بعد همون باب اسفنجی ببینم

بیشتر از ترسناک یه جورایی با روح روان ادم بازی میکنه خیلی فیلم بدیه مثلا همش صدای اذان اینا میا ...

خب بعد با صدای اذون چیکار میکنه اون وسط؟