2777
2789
عنوان

باسنم‌ چطور بزرگ‌کنم

226 بازدید | 12 پست

سلام‌دوستان من‌یه زمان باشگاه‌ میرفتم حتی حرکت اسکاتو ک میگن‌ خوبه مرتب انجام میدادم‌انگار بدترکوچیک‌شد نمیدونم چیکار‌کنم راهی سراغ دارین؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس بدنسازی نرم دیگ‌اب میشه بدتر ن

من بدنسازی زیاد کار کردم ی مربی داشتم اینقد سنگین با من کار می‌کرد برای پایین تنه قرص ضدبارداری هم میخوردم اصلا من اینقد رون و باسن نداشتم سایزم شلوار از 29 شد 33 ولی بیشتر مال قرصه باشگاه هر وقت رفتم جمع شدم و بديش این بوده ک بعد چند سال بدنم پوستم سفت شده لاغر نمیشم دیگ نمیدونم یا عضله شده 

من بدنسازی زیاد کار کردم ی مربی داشتم اینقد سنگین با من کار می‌کرد برای پایین تنه قرص ضدبارداری هم م ...

عضله که چاقی زشت نمیده مثلا عضله شکم بعد آب شدن چربیا وتخت شدن تازه میزنه بیرون اونکه چاقه حتما چربیه،کالری دریافتیتو کم کن لاغر میشی

افسردگی از جنس غم نیست،خشم است،خشمی علیه خود!خشمی که رو به درون چرخیده وحمله میکند.///شما روح ندارید! شما روح هستید، ک جسم دارید.👻 روانشناس🤓🧠