2777
2789
عنوان

امروز ....بیایدلطفا بگم‌چیشد

224 بازدید | 13 پست

بچه هاشبو روزتن بخیر

بیاید همرو تو ی تاپیک توضیح دادم لطفاشمام رااهنمایی کنید فقط ببیننده نباشید

بایکی اشناشدم دوسه روزامروزدیدمش

گفت حقیقتانیتم ازدواج نیس باهم خوبوخوشیم  رفیقیم پشتتم شغلشم جوریه ک همه ارگانی باش سر و کاردارن لامصب خیلی خوشگل خوش استایل ولی من اینابرام مهم نیس گفتم ک کامل توضیح داده باشم

منم گفتم نمیتونم اینطوری رفاقتی ک اخرش هیچی باشه بالاخره آدمیم سنگ نیستیم وابسته میشبم اخرس ضربه میخوریم روحی گفت هرکی هرموقع خواست وابسته شه ی چک اون یکی میخابونه توگوشش اینوبراخنده ‌گفت و گفت حق داری ی جوجه م داشته باشی بهش وابسته میشی چ برسه ب ..گفتم بهش اینو ب خودت بگن دل سنگ گفت اتفاقادل نازکم..گفت بالاخره پایان هرمیزی تلخه..بنظرتون چکارکنم ادامه بدم ک نکنه ی وقت ازدواجی شه یا فردا چجور سر صحبت بازکنم بگم‌نیستم من

خدایاشکرت...❤️

اگه آدم احساسی و شکننده ای هستی اصلا وارد رابطه نشو چون به احتمال زیاد ازدواجی نمیشه فقط تو ضربه میخوری

ولی اگه آدم بیخیالی هستی و میتونی فراموشش کنی 

وارد رابطه شو ببین چجور آدمیه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو این سایت ۱۳ ساله عضو هستم. اینقدر موارد مشابه اینجوری دیدم که بعدش اومدن نوشتن من وابسته اش شدم و اون گذاشت رفت. و یا یک خواستگار توپ اومده بود براش میگفت دلم نیومد دوست پسرم و رها کنم‌به خواستگارهام جواب رد دادم و بعدم اونم‌من و کنار زد و رفت پی زندگیش. واقعا چقدر خوبه از زندگی بقیه درس بگیریم. خانمها احساسی هستن و برعکس آقایون خیلی راحت میذارن و میرن پی خوشگذرونی

برای سلامتی امام‌زمان(عج)یک صلوات بفرست
اگه آدم احساسی و شکننده ای هستی اصلا وارد رابطه نشو چون به احتمال زیاد ازدواجی نمیشه فقط تو ضربه میخ ...

ادم احساسی هستم اوهوم دلم ازسنگ نیس اخه فدات

خدایاشکرت...❤️

تو این سایت ۱۳ ساله عضو هستم. اینقدر موارد مشابه اینجوری دیدم که بعدش اومدن نوشتن من وابسته اش شدم و ...

عزیزدلم موفق باشی مرسی ازراهنمای خوبت..بنظرت چی بهش بگم و بگم من این رابطه رو نیستم ک تهش هیچیه

خدایاشکرت...❤️

پس وارد رابطه نشو من دوستامو دیدم چه ضربه هایی خوردن عزیزم ♥️

بنظرت فدات چجوربهش بگم‌ ک هم محترمانه باشه هم برنخوره بگه عقده ای کمبودداربود بگم‌نیستم و نمیخام الکی وابسته شم؟چی بگم دقیقا

خدایاشکرت...❤️

عزیزدلم موفق باشی مرسی ازراهنمای خوبت..بنظرت چی بهش بگم و بگم من این رابطه رو نیستم ک تهش هیچیه

خواهش میکنم. عزیزم محترمانه بگو بهش من نمیخوام این راهی که گفتید و ادامه بدم.بگو اهلش نیستم.

برای سلامتی امام‌زمان(عج)یک صلوات بفرست
بنظرت فدات چجوربهش بگم‌ ک هم محترمانه باشه هم برنخوره بگه عقده ای کمبودداربود بگم‌نیستم و نمیخام الک ...

عزیزم بهش بگو من فکر کردم و نمی‌خوام الان خودمو درگیر رابطه ای که پایان درستی هم نداره بکنم بیا بیخیالش بشیم