2777
2789
عنوان

بنده از شما تقاضای راهنمایی دارم

242 بازدید | 28 پست

خب خب از اول بگم راجب دوست پسرم هس😄

از ۴ اذر باهم اشنا شدیم از یک اسفند باهم ولرد رابطع شدیم.

اولای رابطه خیلیییی قربون صدقه میرفت جوری که دل ادم میرفت براش ولی الان خیلی کم شده یه ۴ ۵ بارم دعوای شدیدد  کردیم و خیلی حرفای بدی زد بعدم گفت تو دعوا حلوا خیرات نمیکنن البته منم بد حرف زدم بماند حالا دلیل رفتاراش چیه بنظرتون؟درضمن استادم بود اول اشنایی هنوزم هست 

حالم بده....مثل دریایی که ماهیاش مردن🐋🌊مثل اسمونی که ابراش غصه دارن🌬مثل زمینی که درختاشو قطع کردن🍃مثل اونی که یه اتفاق براش میفته و هیچکسو نداره براش تعریف کنه😿مثل یه اهنگی که میتونی مدام باهاش گریه کنی🎼🖤من به اندازه تموم حال بدیایی دنیا حالم بده...🌝

روزهای اول آشنایی رو ول کن ،،دیگه تکرار نمیشه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعدم شکاکم بهش کلا وسواس فکری دارم کارش جوریه خب هنرجوهاشو فالو داره و هو دخترم هستن هنجوهاش پسرم هست بعدم از اینایی هست ک دست میده به هنرجو و بغلشون میکنه خانوادشون خیلی با کلاس و بازن من ناراحت میشم🥲🥲

حالم بده....مثل دریایی که ماهیاش مردن🐋🌊مثل اسمونی که ابراش غصه دارن🌬مثل زمینی که درختاشو قطع کردن🍃مثل اونی که یه اتفاق براش میفته و هیچکسو نداره براش تعریف کنه😿مثل یه اهنگی که میتونی مدام باهاش گریه کنی🎼🖤من به اندازه تموم حال بدیایی دنیا حالم بده...🌝
كات كن

خب ااگر مشکلی باشه سعی میکنم اصلاحش کنم وقتی بهش گفتم علاقه دارم نمیشا که همینجوری ولش کنم ادمه

روزهای اول آشنایی رو ول کن ،،دیگه تکرار نمیشه 

بهش گفتم چرا اینطوری میگه همش بگی بی مزه میشه بهتره تو عمل باشه بعدم میگه که اون اولاش بود زیاد میگفتم الانم میگم ولی ن به اون زیادی چون تکراری میشه گفتنش من تو عمل نشون میدم

چند سالته؟استادت چند سالشه. استاد دبیرستان. یا دانشگاه؟

استاد کلاس های بیرون که مربوط به هنره

فکر کن موسیقی ولی موسیقی نیست نمیخوام بگم ک استاد چیه شرمتده🤣

خیلی از پسرها هدفشون از دوستی با دخترها فقط پرکردن بیکاری و بازی با احساساتشونه و وقتی به هوسهای خودشون رسیدن میرن دنبال یکی دیگه و تنوع بعدی

شما خیلی ساده ای ک پسری ک براتون احترام قائل نشده و به خواستگاریتون نیومده رو خیلی راحت بهش اعتماد کردی....

بعدم شکاکم بهش کلا وسواس فکری دارم کارش جوریه خب هنرجوهاشو فالو داره و هو دخترم هستن هنجوهاش پسرم هس ...

اوه اوه چه وحشتناک😅😅 فکر کن همش شاگردهاش و بغل کنه. اصلا نمیشه تصور کرد زندگی دوامی داشته باشه با همچین مردی

برای سلامتی امام‌زمان(عج)یک صلوات بفرست
استادچیه؟

کلاس های بیرونی ک مربوط به هنره بالا توضیح دادم

خیلی از پسرها هدفشون از دوستی با دخترها فقط پرکردن بیکاری و بازی با احساساتشونه و وقتی به هوسهای خود ...

من به ازدواج باهاش فکر نمیکنم 

خب قرارمون دوستی بود نکه دوستی الکی متعهد باشیم بهم ولی هیچکدوم قصد  ازدواج نداریم ولی میخوایم باهم بمومیم خانوادمم مشکلی ندارن با این قضیه