2777
2789
عنوان

همزاد

185 بازدید | 20 پست

بچه ها همزاد واقعیه؟  ممکنه کسی داشته باشه بعد همزاد اذیتش کنه؟ 

من یکی از آشناهای نزدیکم چندین ساله هی میخواد ازدواج کنه بهم میخوره،  هیچکسم باهاش نمیمونه واقعا دست به دامن هرچیزی شده همشم کلافه س،  بهش گفتن همزاد داری

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یکی از اشناهای منم نزدیک ۴۰ تا خواستگار داشته بخدا ،دختر خوبی هم هست ولی هر کدوم به دلایلی به ازدواج ختم نشده ،حتی شده چقد التماس کردن بیان خواستگاری ،رفتن حرف زدن دوتاشونم راضی بودن ولی بازم نشده ،اخرش یکی سر کتاب باز کرد گفت جن عاشق داره اون نمیزاره ازدواج کنه 😶😶

تو رو از دور دلم دید اما ... نمیدوست چه سرابی دیده 
یکی از اشناهای منم نزدیک ۴۰ تا خواستگار داشته بخدا ،دختر خوبی هم هست ولی هر کدوم به دلایلی به ازدواج ...

واای اینم دقیقا همینه،  آشنات آخر چیکار کرد؟  تونست کاری کنه

به همون زنگ بزنه بگه یکیو بهم معرفی کنید که بتونه براش کاری کنه اینا میشناسن اگه بگه خوبه این خانم کجاس 

من یکیو میشناسم ولی نه رفتم پیشش و نه تابحال کاری انجام دادم فقط کسی که شمارش رو داده خیلی ازش تعریف میکرد که کلی مراجعه کننده داره میگه حتی میتونی بری بشینی ببینی اگه خواستی بگو برات انجام بده ولی تعریف میکرد همه کسایی که اومدن راضی بودن و هرسری برای یکاری میان و کسای دیگه رو میارن فقط میگم من نرفتم تابحال