2777
2789
عنوان

میخام طلاق بگیرم ولی دوقلوهای...

570 بازدید | 20 پست

سلام

من ۶ ساله ازدواج کردم و به تازگی بچه دار شدیم دوقلو هام چهارماهشونه

اوایل ازدواجمون خیلی مشکلات داشتیم چندبار ب طلاق فکر کردم اما کم کم زندگیمون بهتر شد و خیلی بهتر باهم کنار میومدیم

اما از وقتی بچه دار شدیم انگار ورق برگشته 

خیلی وحشتناک شده

شوهرم بشدت عصبی و بی منطق شده فقط با حرفاش و کاراش زجرم میده

مدااام بهم بی احترامی می‌کنه و سر کوچیک ترین چیزی فحشم میده اگه کنار نیام باهاش و سکوت نکنم حتی ممکنه منو بزنه

به خانوادم فحش میده. داغون شدم ازش

باز اون اوایل یکم کمکم میکرد تو نگهداری بچه ها ولی الان هرچی ازش کمک میخام میگه ب من ربطی نداره با اینکه بیشتر اوقات تو خونس و سه ساعت در روز می‌ره سرکار

اوضاع مالی رو هم که نگم بیشتر جیبش خالیه وقتیکه میگم برو دنبال کار میگه به تو ربطی نداره

خدایا بهم نظر کردی و فرشته هات رو بهم امانت دادی خودت عاقبت بخیرشون کن

نمی‌دونم چیکار کنم

فکر میکنم دیگه هیچ احساسی بهش ندارم 

دلم میخواد جدا شم ازش ولی بچه هامو چیکار کنم

از اون طرفم فکر میکنم شاید طلاق ما برای آینده بچه ها بهتر باشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا دچار افسردگیه مالی شده 

سر ب سرش نزار 

بعدم ب دوتا بچت فک کن 

دگ فقط خودت مهم نیستی 

برای سلامتی پسریم و همسرم و خانوادمون صلوات بفرستین👶🏻❤️خداوند قشنگ من فرزندم را از لطف تو دارم خودت حافظش باش محبوب ترینم😘🌺الهی آمینوَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ🌺

نمی‌دونم چیکار کنم فکر میکنم دیگه هیچ احساسی بهش ندارم  دلم میخواد جدا شم ازش ولی بچه هامو چی ...

ببین عزیزم تو زندگی خودم مامان من همیشه برای من کوتاه اومد با وجود مشکلاتی ک داشتن 

میدونی نمیتونم بگم اگه رودتر جداشی بهتره چون تو زندگی ما با صبر مامانم الان خیلی خوبه همه چی

ولی اگه قراره شوهرت رفتارش عوض نشه از نظرم هر چه زود تر بهتر

عزیزم بایه مشاور حرف بزن حتما کمکت میکنه

مشاور باید دوطرفه باشه نه اینکه فقط من برم

شوهرم مشاور نمیاد 

احتمالا دچار افسردگیه مالی شده  سر ب سرش نزار  بعدم ب دوتا بچت فک کن  دگ فقط خودت ...

اره دیگه 

مشکلم فقط دوتا بچمه

اگه کاری ب کارم نداشت مهم نبود. ولی خییلی رو اعصابمه. تو همه چیز بچه داری دخالت می‌کنه و سرزنشم می‌کنه

اگرم بهش بی محلی کنم و قهر کنم اینقدر می‌ره رو اعصابم تا باهاش آشتی کنم 

ببین عزیزم تو زندگی خودم مامان من همیشه برای من کوتاه اومد با وجود مشکلاتی ک داشتن  میدونی نمی ...

خب الان چی؟

الان شما راضی هستی که مامانت ب خاطر شما تو زندگیش مونده

هیچوقت سرزنشش نکردی که چرا طلاق نگرفته همون اول؟

و اینکه رفتارهای پدرتون رو روحیه و شخصیت شما اثر گذاشته

ببین عزیزم تو زندگی خودم مامان من همیشه برای من کوتاه اومد با وجود مشکلاتی ک داشتن  میدونی نمی ...

نمیتونم پیش بینی کنم که بهتر میشه یا نه 

خب الان چی؟ الان شما راضی هستی که مامانت ب خاطر شما تو زندگیش مونده هیچوقت سرزنشش نکردی که چرا طلا ...

اهوم خب من ی دوره خیلی زیادی افسردگی داشتم چون سن کمی داشتم شاهد دعوا های خانوادم بودم

ولی خب مامان من پشیمون نیستن میگه الان همه چی درست شد

نمیدونم حالا

ولی برای شما دیگه ی جور دوراهییه

بخاطر بچه هات

بعضی مردا با تولد فرزند یه جورایی یه مدت حیران و عصبی میشن

انگار با فکر خرج و تحول زندگی خوب تمیتونن کنار بیان

یه مدت بی خیال بشید و بهش فرصت بدید تا کم کم خودشو پیدا کنه

چرا اول از همه به طلاق فکر میکنی خوب طبیعیه دو بچه دوقلو شرایط سخته نگهداری اعصاب خوردی داره دیگه مشاور نمیخواد خودت بهتر میدونی چیکار کنی مگه مشاور شوهرت میشناسه یا تو رو یکم اوضاع مدیریت کن اینکه بتونی این رابطه درست کنی هنر کردی طلاق که همه بلدن

اهوم خب من ی دوره خیلی زیادی افسردگی داشتم چون سن کمی داشتم شاهد دعوا های خانوادم بودم ولی خب مامان ...

پس تاثیر داره تا حدودی

چون من خیلی نگران آینده بچه هامم

چون دختر هم هستن بیشتر میترسم سرشون