2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیکار میکنن درچه موردی؟منم خیلی ناراحتم یعنی هرروز گریه میکنم داغونم خیلی

بی توجه شده جقد بهش میگم میگه من که بی توجهی نمیکنم نزدبک‌عادت ماهیانه هم هست کل غم دنیا الان ریخته رو سرم

۲۵سالمه از تحصلیم بگیر تا ادامه تحصیل،شغل اجباری پوشش اجباری حبس تو خونه تنبیه حتی!!!

بمیرم برات 😢.یعنی چی تنبیه؟تو دیگه یه خانمی برای خودت اینکارا چیه؟ من خودم از دست کاراشون میخام یه شهر دور بزنم دانشگاه رو ولی میترسم از لحاظ مالی حمایت نشم خیلی رویای بزرگی تو ذهنمه ولی خب باید کفش آهنی بپوشم الان نمیدونم چیکار کنم هنوز انتخاب رشته رو وارد نکردم😔

بی توجه شده جقد بهش میگم میگه من که بی توجهی نمیکنم نزدبک‌عادت ماهیانه هم هست کل غم دنیا الان ریخته ...

ببین منم نزدیکای پریود خیلی بهم میریزم حس میکنم کسی دوسم نداره و هرروز گریه میکنم شاید بخاطر اونه .بهش بگو عشقم حس میکنم این روزا ذهنت درگیره میتونی دربارش با من صحبت کنی🙂

بمیرم برات 😢.یعنی چی تنبیه؟تو دیگه یه خانمی برای خودت اینکارا چیه؟ من خودم از دست کاراشون میخام یه ...

ای جانم عزیزم❤

چند سالته؟!❤

اره منم مالی حمایت نمیکنن ❤

دانشگاه حتما برو شهر دیگه ازاد شو

من هم احتمالا دوباره بخوام کنکور بدم بعدها برم یه شهر دیگه

تنبیه مثل دعوا راه انداختن،سیلی زدن،اجازه بیرون رفتن نداشتن😔

ای جانم عزیزم❤ چند سالته؟!❤ اره منم مالی حمایت نمیکنن ❤ دانشگاه حتما برو شهر دیگه ازاد شو من هم ...

۱۹ سالمه. من پردیس زدم که تعهد نداشته باشم ولی روزانه هم میاوردم .الان میترسم بزنن زیرش خرجمو ندن .واقعا اوضاع بدیه