2777
2789
عنوان

خودکشی

132 بازدید | 13 پست

سلام من دو سال پشت کنکور بودم نتیجه ام فوق العاده افتضاح بود من خیلی اخلاقم تند شده اصلا طلاقت موندن کنار کسی رو ندارم مثل احمقا گاها اطرافیانمو میزنم با اینکه دخترم و۲۱ساله هیچ لطافت دخترانه ندارم خونوادم دیگه دوسم ندارن ، هیچ خاستگاری ندارم این نشونه اینه که باقی مردم هم دوسم ندارن ، نمیدونم باید چجوری خودکشی کنم  لطفا راه حل بدید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا فاز بعضیا رو درک نمیکنم میان میگن واسه این مشکل ؟ اگ مشکلات ما رو داشتی چیکار میکردی .

هرکسی مشکل خودش براش بزرگترینه ممکن همین مشکل سخت شما برا یکی بی اهمیت باشه ولی این دلیل نیست که شما مشکل طرف رو مسخره کنی و طرف رو ضعیف خطاب کنی

💚پایتان روی زمین، نگاه تان به بالا، قلبت تان عاشق💚
نه بابت اینکه به هیچ دردی نمیخورم و اینکه مردم منو نمیخوان  از نظر هیچکس خوب و جذاب نیستم اخلاق ...

اگه بفهمی قراره بعدش بری جهنم چی؟

همیشه اونی که تو خیالته بیخیالته☕💔

متاسفانه هرچقد خوشگل تر و پولدار تر باشی خانوادت بیشتر دوست دارن و اگه هیچکاری از دستت بر نیاد سربار میبیننت چه برسه به غریبه یادمه مجرد بودم چقد گریه میکردم شبا به خاطر این موضوع چون خواهرم مهندس بود همیشه اونو دوست داشتن

با من اصن حرف نمیزدن همش میگفتن برو تو اتاق به حرفام توجه نمیکردن اذیتم میکردن مسخرم میکردن با این که وضع مالیمون خوب بود هیچی برام نمیخریدن سالی یه مانتو یا شال هم برام نمی‌گرفتن ولی واسه خواهرم....چقدررر خرج میکردن 

من موندم یه دختر ۲۰ ساله افسرده که ضعف اعصاب داشت حتی واسه اینم کاری برام نمیکردن روز به روز حالم بدتر می‌شد

تا این که باکسی که دوسش داشتم ازدواج کردم یعنی هرچقدددر تو اون ۲۰ سال بی محبتی و بی توجهی دیدم شوهرم دوبرابر جبران کرد الانم چسبیدم به شوهرم و از خانوادمم متنفرم 

میگن کسایی که تو خونه پدرشون اذیت میشن تو خونه شوهر جبران میشه براشون و من به چشم دیدم که منه افسرده بداخلاق رو چجوری خواست

ناراحت نباش صبح میشه این شب🤍

متاسفانه هرچقد خوشگل تر و پولدار تر باشی خانوادت بیشتر دوست دارن و اگه هیچکاری از دستت بر نیاد سربار ...

اخه میترسم خیلی از این میترسم چون من یه عمه دارم خلاف همه زحمتا و محبتایی که خونه مادرش میکرد اونو اصلا دوست نداشتن بعد همین بی احترامی ها رفتارا باعث شده که شوهرشم باهاش همین رفتارا رو انجام بده بخاطر همین میخوام به تاریکی نرسیده چراغ زندگیمو خاموش کنم 

اخه میترسم خیلی از این میترسم چون من یه عمه دارم خلاف همه زحمتا و محبتایی که خونه مادرش میکرد اونو ا ...

اون شوهرشم بد بوده

سرنوشت همه یکی نیست

چرا میخوای واسه چیزی که معلوم نیست زندگیتو نابود کنی

من خودم سیاه ترین شبا رو صبح کردم مریضی از یه طرف درد از یه طرف بی توجهی و تیکه های خانواده‌ از یه طرف 

ولی به خودکشی فکر نکردم 

هیچ حالی دائمی نیست

منم کنکور قبول نشدم یادمه چقدر غصه میخوردم الان بهش فکر میکنم خندم میگیره چون دانشگامو رفتم دولتی و آزاد هم فرقی به حالم نکرد

الکی حرف کلیشه ای نمیزنم که دلداریت بدم فقط میخوام بهت بگم که از تجربه من استفاده کنی و مطمئن باشی که این دوره طاقت فرسا رو هم میگذرونی

همه آدما تو زندگیشون یه دوره سختی رو تجربه میکنن 

اون شوهرشم بد بوده سرنوشت همه یکی نیست چرا میخوای واسه چیزی که معلوم نیست زندگیتو نابود کنی من خو ...

خداکنه اینطور که میگید باشه آخه من خلاف تصور مردم که تک دخترا عزیزن یه دونه دخترم بچه وسطم همه ازم انتظار دارن اونقدری که داداشم ساپورت احساسی میشه من نمیشم  حسودی نمیکنم بخدا خودمم همش هوای داداشامو دارم ولی بیشترین متلک و تیکه ها رو از خودشون میشنوم  به من میگن روانی و دیوانه  خیلی سعی میکنم اخلاقمو خوب کنم ولی همش ازم ایراد میگیرن حتی یبار داداشم بهم گفت تو انقدر زشتی که حتی کسی نمیخوادت قبلنم این حرف رو در مقایسه با دوست دخترش گفته بود بهم