2777
2789
عنوان

ماهی عیدمون مرد🥲

160 بازدید | 12 پست

انا لله و انا علیه راجعون 

واسه شادی روح اموات یه فاتحه ختم بفرمایید🥲

مسخره نکنید انصافا😂خیلی دوسش داشتم 

اندازه یه بند انگشت بود عین فرفره توی تنگ میچرخید

خوب عمر کرده

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گناه داره خب ماهی رواین همه وقت توتنگ نگه داشتی ؟من فقط اولین روزعیدمیزارم توتنگ باشه دلم میسوزه

⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘ میگن پنجره ی دل آدمای مهربون روبه خدابازمیشه ازاون پنجره برای منم دعاکن⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘

برا ما تکون نمیخوره زیاد همش خوابه

هنوز داریمش

از روز اول شوهرم میگفت این مریضه

ولی هیچش نشده فک نکنم بمیره

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

ماهی پارسالم تا ۲۲ بهمن زنده بود 😎😎😎😎 اونم دیدم یکم نامتعادل شنا میکنه ب کمپلکس ریختم تو آبش کشتمش 😁😁🤦🏻

در طالع من نوشته شده: قوی و با اراده، هر آنچه را که بخواهد بدست می آورد.لئو رایزینگ!!عجیب اما واقعی! هسته عبادتگاه 😍❤😎✌🏻 منتظر مصلح خود باید مصلح باشد: استاد رائفی پور
آره والا واسه خودمم عجیب بود  قبلت دو سه روزه میمردن

دقیقا

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻