2777
2789

من عقد هستم ولی میخوام از سلامت هورمون هام مطلع بشم و همچنین یه دکتر برم ک یوقت عفونت نداشته باشه بخاطر همین خودم قصد داشتم قبل از نوبت گرفتن پیش دکتر متخصص زنان یه چکاپ کامل بدم برای همین از یه دکتر زنان ک تو اینستا دارمش پرسیدم ک آزمایش بدم؟ایشونم گفت اگر تاحالا چکاپ نکردی یه چکاپ کامل که توش مقدارفریتین 

پرولاکتین 

ویتامین د 

تیروئید رو گفته باشه و همچنین یه سونوگرافی رحم بده و بعد بیا تا چکت کنم و وضعیت بدنت و ببینم😐😐😐😐بنظرتون این آزمایش ها خیلی نیست؟مخصوصا سونوگرافی رحمش....البته بهم حق بدید چون تو طول عمرم به غیر از آزمایش خون هیچ آزمایش دیگه ای ندادم 😁😁😁و اینکه سونوگرافی رحم رو با بیمه ی تامین اجتماعی بصورت رایگان میشه رفت ؟اگه نمیشه هزینش چقدره ؟

میوتی میم🐈یه تعلیقی بیچاره😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سونو رحم برااینکه ببینه کیست نداری تخمدانات چجوری ان 

ازمایشت زیاد نیس 

سونو تو اه بیمه تکمیلی داری که هزینه ای نداره برات

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
عزیزآزمایش هورمون گرونه من ماه پیش یه ملیون وچهل ازم گرفتن

آزمانش هورمون نگفت فقط گفت چکاپ کامل ک توش این موارد باشه ک تو شهر ما جاهای دولتی با تامین اجتماعی رایگانه شما از هزینه ی سونوگرافی رحم اطلاع ندارید؟ 

آزمانش هورمون نگفت فقط گفت چکاپ کامل ک توش این موارد باشه ک تو شهر ما جاهای دولتی با تامین اجتماعی ر ...

من سونو رحم دادم ازاد چون ما ما نوشته بود 170 تومن زیاد نیس هزینش

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
آزمانش هورمون نگفت فقط گفت چکاپ کامل ک توش این موارد باشه ک تو شهر ما جاهای دولتی با تامین اجتماعی ر ...

بستگی به جایی که میری سونو داره

من اون ماه به جای دولتی و عالی تو شهرمون رفتم سونو رحم و تخمدان و کل شکم شد ۳۷ تومن

همین سونو خواهرشوهرم رفت ۱۸۵ جای خصوصی البته

بستگی به جایی که میری سونو داره من اون ماه به جای دولتی و عالی تو شهرمون رفتم سونو رحم و تخمدان و ک ...

با تامین اجتماعی عزیزم؟