2777
2789
عنوان

جراحی بینی+مشهدیای عزیز

339 بازدید | 6 پست

سلام ،بینی من استخوانی است و انحراف هم دارم.بین دکتر سرابی، ناهید ،و بخشایی موندم.علاوه بر زیبایی سلامتی و عدم مشکلات تنفسی برام اهمیت ویژه ای داره.عزیزانی که تجربه دارن ممنون میشم راهنماییم کنید.

قیمت ها رو میگم برای اطلاع دوستانی ک لازم دارن اما برای من فاکتور هزینه رو در نظر نگیرین.

سرابی ۱۸

ناهید ۵۰

بخشایی با توجه به بینی نظر میده 

این قیمت ها بدون بیمارستان.

تعریف بخشایی رو زیاد شنیدم 

ناهید هم شنیدم یه نفر می‌گفت طبق اجزای صورتت عمل می‌کنه 

ولی تعریف بخشایی رو بیشتر شنیدم 

فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر زنان از روی غیرت قتل ناموسی انجام میدادند، مدتها بود نسل مردان منقرض شده بود... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوتا خواهرام دوست خواهرم خواهرشوهرم سرابی رفتیم. برای من نداشتن مشکل تنفسی مهم بود خیلی تحقیق کردم همه مریضای سرابی گفتن مشکل ندارن منم رفتم اونجا حلالش باشه پولی که گرفت حتی یک ثانیه هم بینیم نگرفت هیچ مشکلی ندارم بقیه هم من فرستادم چون خیلی راضی بودم. چند وقت پیش دختر دوستم تازه عمل کرده بود جای دیگه یهو اب دماغش راه میفتاد خودش نمیفهمید. توروخدا پیش هرکسی نرو. سرابی عالیه عالییییی. نمیدونی اگه مشکل تنفسی داشته باشی چقدر بده اصلا از زندگیت لذت نمیبری.

من خودم برای جراحی بینی پیش دکتر نرگس رزم آرا رفتم البته من پارسال انجام دادما با اینکه مطبش شلوغ بود ولی به نظرم می ارزید من خودم که خیلی راضیم خداروشکر مشکلی هم بعدش نداشتم

هر چقدرم که هزینه های اینا گرون یا ارزون باشه به نظر من کار هیچکدومشون مثل کارای دکتر ناصری صدر نمیشه . کارای دکتر ناصری صدر واقعا خیلی خوبه فانتزی هاشم قشنگه طبیعی هاشم قشنگه من تازه اصلا مشکل تنفس هم ندارم بعد عملم بعضیا نفسشون بعد از عمل بینی هی خس خس میکنه