2777
2789
عنوان

دلتنگی

309 بازدید | 11 پست

با کلی عشق ازدواج کردیم . ولی بعد ازدواج شوهرم یه حالت روانی پیدا کرد که نمیتونیم کنار هم بمونیم .کلی هم بهم فرصت دادیم کلی دکتر و دارو و مشاور ولی تاثیری نداشت 

یه چیزی شبیه دعا و یا طلسم شایدم افسردگی ...

دارم طلاق میگیرم و دلتنگی پدرمو در اورده 

چرا اینقدر زندگی بدون عدالته؟ چرا من باید تو این سن کم با کلی دلتنگی از عشقم جدا شم؟؟

چجوره حالتش مگه

هیچ ایرادی نداره از نظر اخلاقی ولی میگه وقتی میام پیشت دلم میخواد از زندگی فرار کنم افسرده میشه استرس و اضطراب میگیره از پیشمم که میره یه مدت نمیبینه منو دلتنگم میشه از شدت فشاری که بهش وارد میشه مریض میشه نه دله رفتن داره نه میتونه بمونه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ ایرادی نداره از نظر اخلاقی ولی میگه وقتی میام پیشت دلم میخواد از زندگی فرار کنم افسرده میشه استر ...

فکنم دعا نوشتن براتون چون وقتی دوستت داره از نظر اخلاقیم دعوا ندارین یا مشکل حادی ندارین که نتونین ادامه بدین وفقط میاد پیشت اینجوره بدون دلیل شک برانگیزه دعاست فکنم

فکنم دعا نوشتن براتون چون وقتی دوستت داره از نظر اخلاقیم دعوا ندارین یا مشکل حادی ندارین که نتونین ا ...

متاسفانه اصلا نمیشه به دعاگرا  اعتماد کرد . یسرایی میگن دعا ندارین یه سرایی برا پول گرفتنشون هی بردن اوردن ما رو ولی تاثیری نداشت. یسریا میگن تو طالع هم نیستین و  باید جدا شین . منم میگفتم نه اگه خدا بخواد درست میشه ولی خدا نخواست و حرف دعاگرا شد اخرش