2777
2789
عنوان

۴ سال پیش با برادر شوهرم🤦‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 18976 بازدید | 30 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نباید با برادر کسی که باهاش دوست بودی ازدواج میکردی  حالا ازدواج کردی باید انقدر سفت و محکم با ...

اصلا حسم دوست داشتن نیس نمیدونم چم میشه پیشه اون لال میشم 

اخه اکثرا میبینمش‌ خب شوهرم خودش گفته گذشته رفتع

تایالات نشده شوهرت بهت گبر بده بابت دوستی با  برادرش😐

به اینا نگاه کنید                                                                    😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐         ایناهم به شما نگاه میکنن مگ نه😅خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد🤣🤦‍♀️

عزیزم شیطان رو لعنت کن از خدا کمک بخواه استغفار کن حتما تا به گناه دچار نشی بعدش سعی کن بدی هاش تو ذهنت بیاد اون ی آدم خیانتکار بی ارزشه پس اصلا ارزش فکر کردن نداره در عوض به همسرت فکر کن که گذشته تورو فراموش کرده و باهاش کنار اومده و این نشونه مردونگی همسرته خونه پدر شوهرت هم که رفتی سعی کن زیاد محلش ندی یا اگه خواستی صداش کن بگو مثل داداش تا بفهمه روش نظری نداره و بی خیال نگاه کردن بشه 

برای منم همچین شرایطی داشت پیش میومد زود جلوشو گ فتم وگرنه قیامت میشد دوتاشون از اون غیرتی ها بودن ولی دومی از اولی خبر نداشت که من باهاش دوس بودم

شاید الان داخل آرزوهای گذشته ایم

چه شوهر روشن فکری!

احتمالا برادرشوهرت فک میکنه از قصد و برلی دراوردن لج اون و انتقام خیانتاش با برادرش ازدواج کردی.مثلا میخاد اینو ثابت کنه که از لج عروسشون شدی.

من این به ذهنم رسید.

سعی کن انقد روابطتونو یه مدت محدود کنی که اون فک نکنه  داری جلوش مانور میدی.

همه تاپیکام یاد آور روزای تلخم بود امضامم ازون بدتر.لغو کاربری کردم تا از نو شروع کنم.کاربر ۹۵ هستم.
چرا اعصابت با دیدنش مثلا بهم‌میریزه  چون احساساتتو کنترل نمیکنی  اگه واقعیه که بشین زندگ ...

نمیدونم فقط حس میکتم متنفرم ازش یا شاید باهام حرف نمیزنه خوشم نمیاد

عزیزم شیطان رو لعنت کن از خدا کمک بخواه استغفار کن حتما تا به گناه دچار نشی بعدش سعی کن بدی هاش تو ذ ...

اصلا صداش نمیزنم.

اون با چشم بد میدونم اصلا نگاه نمیکنه بهم ولی خودم اینحوری حس بدی میگیرم 

چه شوهر روشن فکری! احتمالا برادرشوهرت فک میکنه از قصد و برلی دراوردن لج اون و انتقام خیانتاش با برا ...

اره واقعن از این زاویه بهش نگاه نکردم شایدم حق با توعع

ایناهم غیرتی هستن 

با اولی که دوست بودم کات کردم داداش بزرگش دوبار آومد خاستگاریم رد کردم ترسیدم داستان شه بعدا حالا جالب اینحا پسر خاله هام بودن😆

شاید الان داخل آرزوهای گذشته ایم