2777
2789
عنوان

جلوگیری

293 بازدید | 11 پست

خانما بنظرتون جلوگیری با قرص ال دی بهتره یا دستگاه؟

دستگاه معمولی خوبه یا مینرال؟مینرال میگن هورمونیه چاق میکنه

معمولی هم میگن کمر درد میاره

نظرتون چیه؟؟؟

گاهي اوقات خسته ميشم از بچه داري،كلافه ميشم از بيداري هاي شبانه،دست تنها تو ي شهر غريب كه هيچكسو نداري بياد تا پيشت احوالت رو بگيره داغونم ميكنه،(اما)مهم اينه كه پسرم حالا تو بغلمه،همدم تنهايي هامه*****خدايااااشكرت*****تيكر بارداري دوممه💞کاربر سال ۹۷ هستم بچه ها(الان دوتا پسر دارم یکی متولد۹۸ اون یکی هم ۱۴۰۰)امیدوارم خدا تموم آرزوهاتون برآورده کنه❤️

والا من قرص😑البته سال پیش با همین قرص باردار شدم😂

هربار این درو محکم نبند نرو اروم ببند وحشی😠،اصلا نبند فقط بروووو✊ به جای همه ی اونایی ک میگن لایک نکن منو لایک کن اقاا لایک کن بیاد😂من لایک دوست😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا من قرص😑البته سال پیش با همین قرص باردار شدم😂

منم دوتا حاملگی پشت سر داشتم خیلی میترسم

نمیدونم چیکار کنم

قرص چطوری میخوری؟من مثلا یا نمیخورم یا یدفع از استرس چهار تا باهم میخورم،کلا بدنم بهم ریخته حتی قرصم الان میخورم باز پریود میشم.و معذرت میخام قرص میخورم کلا شرتم بو خون پریودی میده.چیکار کنم؟شما تجربه نداری؟؟

گاهي اوقات خسته ميشم از بچه داري،كلافه ميشم از بيداري هاي شبانه،دست تنها تو ي شهر غريب كه هيچكسو نداري بياد تا پيشت احوالت رو بگيره داغونم ميكنه،(اما)مهم اينه كه پسرم حالا تو بغلمه،همدم تنهايي هامه*****خدايااااشكرت*****تيكر بارداري دوممه💞کاربر سال ۹۷ هستم بچه ها(الان دوتا پسر دارم یکی متولد۹۸ اون یکی هم ۱۴۰۰)امیدوارم خدا تموم آرزوهاتون برآورده کنه❤️

منم دوتا حاملگی پشت سر داشتم خیلی میترسم نمیدونم چیکار کنم قرص چطوری میخوری؟من مثلا یا نمیخورم یا ...

ن والا ولی بدن منم قرص میخوردم جوش میزد. الانم ک قرص شیردهی میخورم هم شم استرس حاملگی دارم

هربار این درو محکم نبند نرو اروم ببند وحشی😠،اصلا نبند فقط بروووو✊ به جای همه ی اونایی ک میگن لایک نکن منو لایک کن اقاا لایک کن بیاد😂من لایک دوست😢
هرشب یه ساعت مشخص بخور

من خیلیییی نامنظم میخوردم

معذرت میخام واژنم واقعا موقع رابطه بو خیلی بدی میگیره

شما تجربه نداری؟؟

حتما عفونت داری بعدشم نامنظم نخور 

پس از امشب شروع مبکنم ب ی دونه خوردن.ازمایش ادرار و ..اینام دکتر برام نوشته پری خوب شد برم ازمایش