zrin مدیر استارتر عضویت: 1400/12/11 تعداد پست: 1340 عنوان متخصصان بی بی چک🥺 704 بازدید | 83 پست خواهش میکنم منو از سردرگمی در بیارید🥺 1401/05/22 | 17:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sunnyforever عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22914 مثبته عزیزم مبارکه 😍😍😍😍 آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
zrin مدیر استارتر عضویت: 1400/12/11 تعداد پست: 1340 تو عکس زیاد مشخص نیست اما یه هاااله خیلی خیلی کمرنگ انداخته
دخترموعشقم عضویت: 1400/01/15 تعداد پست: 29010 منفیه چیزی پیدا نیس که همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶 یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
zahrabm عضویت: 1397/02/16 تعداد پست: 7947 زیر پنج دقیقه اینجوری بشه مثبته درانتظار نی نی😍بیبیچکم روز میلاد امامسجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت شد❤️ دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰
sunnyforever عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22914 هاله اش کاملا معلومه ، من مطمئنم مثبته ، برا من اولش که زدم از این کمرنگ تر بود بعد کم کم پررنگ شد آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
zrin مدیر استارتر عضویت: 1400/12/11 تعداد پست: 1340 چند دقیقه بعد افتاد همون لحظه افتاد بعد یکم بیشتر پیدا شد
sunnyforever عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22914 حتی در این حد کمرنگ؟ بله مامان خانومی ، اگه همون اولش اینطوری شده باشه مثبته 😍 آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
zrin مدیر استارتر عضویت: 1400/12/11 تعداد پست: 1340 هاله اش کاملا معلومه ، من مطمئنم مثبته ، برا من اولش که زدم از این کمرنگ تر بود بعد کم کم پررنگ شد راست میگین😍ممکنه چون زود زدم انقدر کمرنگ باشه؟
yzz20 عضویت: 1400/02/22 تعداد پست: 7206 همون لحظه افتاد بعد یکم بیشتر پیدا شد احتمال مثبت بودنش زیادع خدایا شکرت