2777
2789
عنوان

بچه اول سختره یا بچه دوم؟

352 بازدید | 29 پست

سلام مامانا

من یه دختر ۱۴ ماهه دارم

تصمیمم اینه دو سالش شد اقدام کنم برای دومی

سر بچه اولم خیلی اذیت شدم، با اینکه بچم نه کولیک داشت و نه اذیتی!ولی خیلی استرس کشیدم

ولی از طرفی به دلایل مختلف تصمیم گرفتم بچه دوم هم داشته باشم

شما از تحربتون بگین

برای سلامتی نینیم صلوات بفرستین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تو فکرشم  اما نمیدونم دومی رو بیارم یانه چون شاغلم

ولی بنظرم اگه دست تنها نیستی بیار چون دوتا وروجک بدون کمک دست آدم رو دیوونه میکنن

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋

چرا اینقد زود؟اختلاف سنی کم نگهداریشون سخت تره

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️

از نظر زایمان که همیشه زایمان دوم به بعد از زایمان اول خیلی راحت تره 

ولی کلا من بچه دومم انقدر آروم بود که خدا میدونه نه مثل اول رفلاکس داشت نه نق تق میکرد از نظر غذا خوردن هم بازم از دختر اولم خیلی بهتر بود  کلا بچه دوم خیلی خوبه  تازه بچه اول که دخترم باشه  مواظب دومیه همیشه هست  من که سه تا دختر دارم کلا خیلی راضیم  

با سلام این کاربر فوت شده است برای شادی روحش صلوات ختم بفرمایید .
چرا اینقد زود؟اختلاف سنی کم نگهداریشون سخت تره

هم برای خودشون بهتره هم برای مادر باهم بزرگ میشن

روانشناسا هم میگن بهترین اختلاف ۳ ساله

از نظر زایمان که همیشه زایمان دوم به بعد از زایمان اول خیلی راحت تره  ولی کلا من بچه دومم انقد ...

خدا حفظشون کنه

تفاوت اولی با دومی چند ساله؟

خدانگهداره برات چند سالن

دختر بزرگم ۱۵ ساشه دختر دومم ۶سالشه دختر سومم ۲ساله اس 

من اشتباه کردم بین دختر اول و دومم خیلی فاصله بود 

ولی الان دختر بزرگم  وقتی من نیستم مثل یه مادره براشون

با سلام این کاربر فوت شده است برای شادی روحش صلوات ختم بفرمایید .
منم تو فکرشم  اما نمیدونم دومی رو بیارم یانه چون شاغلم ولی بنظرم اگه دست تنها نیستی بیار چون د ...

منم شاغل بودم ولی فعلا نمیخوام به کار برگردم تا سه سالگی دخترم اگه هم بچه دار بشم تا دو سالگی بعدی🥲

دست تنها هم هستم

همیشه عبطه میخورم ب خانومای ک بچه دوم یا سوم دارن

کاش قسمت منم شه دومی بیارم

برا سلامتی وظهور حضرت مهدی صلوات 💚بارسنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود/خم شدن را عار میدانم دعاکن نشکنم.
دختر بزرگم ۱۵ ساشه دختر دومم ۶سالشه دختر سومم ۲ساله اس  من اشتباه کردم بین دختر اول و دومم خیل ...

ماشاااالا بهشون💖

اره منم میخوام تفاوتشون کم باشه اگه خدا بخواد