2777
2789
عنوان

گفتم: میشه نهنگ تو باشم؟

269 بازدید | 17 پست

[°گفتم: میشه نهنگ تو باشم ؟

گفت: باز شروع کردی؟ تکون نخور اینقدر، دارم نقاشی می‌کشم مثلاً 

گفتم: نهنگ نمیخوای ؟

گفت: نه !

گفتم: نهنگ نمیخوای یا نمیخوای من نهنگت باشم؟ 

گفت: جفتش ؛ 

دیگه تکون نخوردم !خوابش که برد ، رفتم یواشکی نگاهش کردم ؛ لبخند ، مهربون ، با مروارید دندان و گندم پوست و اصلاً اونقدر قشنگ بود که فهمیدم چرا نمیخواد نهنگش باشم؛دعآ‌‌‌ خوندم فوت‌‌‌‌‌‌‌‌ کردم طرفشگفتم: خداحافظ ای باغ شاتوت !رفتم گم‌‌‌‌‌‌‌‌‌ شدم تو ساحل ؛ 

موندم زیر آفتاب، زیر بارون، نیومد . . استخون دلم پوسید‌‌‌‌‌، نیومد ؛ 

حرف یادم رفت، نیومد.

بچه‌ها رو شاخه‌هام تاب ساختن ، نیومد ؛ مرغ دریایی مهره کمرم رو هدیه داد به جفتش، نیومد ؛ 

راست گفته‌ بود، نهنگ دوست نداشت !

خواب بود، رفتم دم گوشش یواش گفتم کاش نگران از دست دادنم بودی ؛ نگاه‌ کردم به نقاشیش ، دیدم خودش رو کشیده که داره من رو می‌بوسه‌‌‌‌‌‌‌‌ ؛ زیرش نوشته‌ بود . .

نداشتنت بهتره از داشتنت و از دست دادنت !

برگشتم به ساحل ؛ یه استخون نهنگ سرگردون شدم تو دریای شور ؛ این ‌دفعه یه‌جوری گم شدم که دیگه پیدام نکنه کسی ؛ 

اگه دیدیش، بهش بگو نهنگت گفت یه‌ بار بوسیدمت‌‌‌‌ ‌‌‌، یه ‌عمر لبام‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ مست‌‌‌‌‌‌‌ بود همین ! 🙂💤... °]

ولی پلنگ بیشتر دوز دارن🥴

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یح لعنتیای پلنگ دوست امیدوارم چنگ بزنن بشون🙁😂🗡

اره بی لیاقتا

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗