2777
2789
عنوان

تروخدااا بیاین جواب بدین

227 بازدید | 26 پست

سلام من انقد ناراحت بودمو گریه کردم ک فقط عقلم ب اینجا کشید. من پارسال رفتم دکتر زنان زیر نظرش باشم برای اقدام به بارداری. بهم گفتن تنبلی داریو دارو داد مصرف کردم بعدم معلوم شد فیبروم دارم.گفت اقدام کن. منم ماه تیر قرص ضد بارداری قطع کردم بعد این ماه ششم مرداد پریود شدم یعنی یک هفته زودتر.ک چون یک هفتس گفتم طبیعیه. بااینک فیبروم و تنبلی داشتم ولی پریودام مرتب مرتب بود. الان ده روزه پاک شدم دوبار رابطه داشتیم باز صبح لکه دیدم😭😭 گفتم لکه ولش توی تخمک گذاریم برا اونه عوض کردم باز دیدم بیشتر شده نوار گذاشتم دیدم خونه نه لک😭از صبح دارم گریه میکنم دگ حالم از دکتر رفتن بهم میخوره سه چهار ماه رفتم سونو و ازمایش و کوفت. چیکار کنم خیلی میترسم تاحالا نشده بودم اینجوری

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم الان نری دکتر که بدتره. 

اگرم خدایی نکرده چیزی باشه امروز بفهمی بهتر از فرداست. برو دکتر عزیز.

اگه از تجربه ام از کنکور ارشد سوال داری این تاپیک رو بخون 👈 اطلاعات راجع به کنکور ارشد روانشناسی

سلام 

اول از همه بگم که این همه استرس و فشار عصبی خودش می‌تونه تنبلی تخمدان و فیبروم و هزارتا درد و مرض با خودش بیاره 

بعد هم اینکه شما اگه اینقدر دست و پات رو گم می‌کنی دو روز دیگه بچه دار شدی می‌خوای چکار کنی؟ 

برای هرچیز کوچیکی باید گریه زاری راه بندازی؟ 

یه مادر اینحوری باشه چه به سر بچه میاد؟ 

سعی کن به خودت مسلط باشی 

هرکی به نوعی با مشکلاتی تو اقدام، بارداری و ... مواجه بوده 

شما هم یا باید دکتر بری، یا اگه دکتر گفته فیبروم و تنبلیت شدید نیست و نیاز نیست فیبرومت رو عمل کنی تو خونه وقت بذاری برای اصلاح سبک زندگیت و درمان تنبلی و ان‌شاءالله بارداریت

تو دنیایی که می‌تونی هر چیزی باشی؛ تو خوب باش! / یه صلوات به نیت برآورده شدن حاجتم می‌فرستی؟! 🌷
از بچه دار نشدن ازینکه تا اقدام کردم اینجوری شدم

من یک سال تو اقدام بودم هزار ذکتر رفتم بااینکه مشکل نداشتم نمیشد شوهرم ضعیف بود زن مشکل داشته باشه خیلی بهتره مرده که دیر حل میشه فیبروم مانع بارداری نمیشه فقط باردارم بشی باید استراحت کنی خیلی ها با کیست باردار شدن خودم دوماه اخر قبل بارداریم کیست داشتم قرص گلوکوفاژ خوردم تخمک گذاریم منظم شد ماه سوم باردار شدم همین استرس مانع بارداریه ماهی که اصلا بهش فکر نمیکردم واسم گرفت ختی ترشح تخمک گذاری هم نداشتم الکی ناامید نشو خواهر شوهر من تو۴۲ سالگی بعد ۳ سال باردار شد حتی یه ivf ناموفق داشت

عزیزم الان نری دکتر که بدتره.  اگرم خدایی نکرده چیزی باشه امروز بفهمی بهتر از فرداست. برو دکتر ...

شش ماه دکتر بودم استرس تحمل کردم دگ واقعا میترسم برم بتز چیزی بگن