2777
2789
عنوان

مهمانی گرفتن دانشگاه 🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 716 بازدید | 20 پست
پارتی چطوری  شما دیدی؟  از یه دانشگاه دیگه میتونن کاری کنن؟ یعنی یه نفر هیئت علمی یه دان ...

عزیز مگه با ریس دانشگاه مبدا اشنا باشی و ایناها.

اول باید دانشگاه مبدا رضایت بده

کدوم دانشگاهی؟

دلیل درخواست مهمانیت چیه

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

عزیز مگه با ریس دانشگاه مبدا اشنا باشی و ایناها. اول باید دانشگاه مبدا رضایت بده کدوم دانشگاهی؟ د ...

یعنی رئیس نباشه نمیشه کاری کرد؟ 😭

هیچ دلیلی ندارم میحوام برم شهر مورد نظرم

با پول نمیشه؟ پول بیشتر بگیرن ولی راحت مهمانی بدن ترم 1

بعضیا حرف زدن بلد نیستن کاش حداقل حرف نزدن بلد بودن🙄😒.  من تمایلی ندارم قضاوت های بعضی کاربرا رو درباره خودم بدونم لطفا اگه نظری درباره من و نظراتم دارید برای خودتون نگه دارید حق با شماست نیازی نیست وقتتونو تلف کنین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی رئیس نباشه نمیشه کاری کرد؟ 😭 هیچ دلیلی ندارم میحوام برم شهر مورد نظرم با پول نمیشه؟ پول بیشت ...

کدوم دانشگاه ازاد سرارسری چی

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

کدوم دانشگاه ازاد سرارسری چی

سراسری 

بعضیا حرف زدن بلد نیستن کاش حداقل حرف نزدن بلد بودن🙄😒.  من تمایلی ندارم قضاوت های بعضی کاربرا رو درباره خودم بدونم لطفا اگه نظری درباره من و نظراتم دارید برای خودتون نگه دارید حق با شماست نیازی نیست وقتتونو تلف کنین

🤓