2777
2789
عنوان

یکی راهنمایی کنه دفترچه انتخاب رشته

| مشاهده متن کامل بحث + 185 بازدید | 31 پست
کارشناسی پیوسته یعنی کارشناسی یا  لیسانس که یک سره میگیری و تمامش میکنین  کاردانی ی ...

خب ما که فوق دیپلم نداریم میشه لیسانس بگیریم؟

انچه تو گنجش توهم می کنی،زان توهم گنج را گم می کنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم سراسری و سوابق تحصیلی و فرهنگیان و پیام نور همه تو دفترچه انتخاب رشته سراسری هستن تو مقدمه ی دفت ...

آزاد رو میدونم جداست، مشکلم اینه که سوابق تحصیلی آزاد رو با آزاد با آزمون وارد کنمیه دفترچه کنم یا نه ؟

من که مشاور گرفتم اون کارا رو انجام بده چون منم مثل شما نمیدونستم چجوری ثبت نام کنم... اگه تلگرام دا ...

کار خوبی کردین، یکی دوتا بودن پرسیدم هنوز جوابی نگرفتم

خب شما میگی کارشناسسی انتخاب کردی که ...

من میگم دفترچه کارشناسی رو فقط دیدم الان که شما گفتی ۴ تاست اینا رو گفتم،و اینکه کاردانی خودش زمانش کم هست دیگه نمیدونم چرا برداشتن ناپیوستشم کردن،حالا باز کارشناسی نا پیوسته یه چیزی

من میگم دفترچه کارشناسی رو فقط دیدم الان که شما گفتی ۴ تاست اینا رو گفتم،و اینکه کاردانی خودش زمانش ...

شما چه شهری میخووای بزنی؟.. من ازاد میرم به احتمال زیاد نمیدونم چه شهرایی بزنم

تا اخر امروز فقط وقته البته تمدید میکنن ولی من بازم استرس گرفتم هنوز جواب سوالام رو نکرفتم

برو گروها تلگرامی حتما کمکت میکنن