2777
2789
عنوان

دور سر جنین

235 بازدید | 13 پست

خانوما کسی بوده که دور سر جنینش یه هفته رشدش کمتر باشه؟

من سونو انومالی که رفتم نتونستن تشخیص بدن گفتن بچه خوابه فرستادن انومالی پیشرفته وقتی رفتم فهمیدم تو دلیم دوطرف سرش کیست داره و یه هفته رشد سرش کمتره دنیا رو سرم خراب شد چقدر گریه کردم الان ی هفته میگذره خودمو با انتخاب اسم سرگرم کردم یادم نیاد دوشنبه دوباره سونو دارم سپردم به خدا 

۲۰هفته و ۶روزمه خیلی نگرانم توروخدا کسی اگه مثل من بوده بگه🙂

خدایا شکرت❤🥰

عزیزم منم روز ۲۶ ام سونو ان تی دارم ،نگران نباش بسپار به خدا ، مگه ان تی همون موقع چیزی بهت نگفتن ،اگه خدایی نکرده کوچولو مشکل داشته باشه همون موقع میگن ،من خیلی استرس دارم ولی همش میگم خدا بزرگه همش دعا میکنم ،سوره یاسین زیاد بخون 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم روز ۲۶ ام سونو ان تی دارم ،نگران نباش بسپار به خدا ، مگه ان تی همون موقع چیزی بهت نگفتن ،ا ...

ن ان تی که رفتم کاملا سالم بود تو سونو انومالی متوجه این قضیه شدم

عزیزم نگران نباش نینیت سالمه انشالله

خدایا شکرت❤🥰
فکر نکنم یه هفته مشکلی داشته باشه اون کیست ها هم معمولا جذب میشه من شنیدم تا دو هفته اختلاف طبیعیه ...

واسه کیست گف نگران نباشم ولی دور سرش جای نگرانی داره دوشنبه دوباره سونو دارم دعا کنین

خدایا شکرت❤🥰
از این کیستا بچه منم داشت رفع شدن اما الان ک رفتم سونو وزن دور سرش سه هفته بیشتره خیلی نگرانم

نمیدونم گلم چند هفته ای

بزرگ باشه فکر کنم ارثیه بازم نمیدونم اطلاعات ندارم عزیزم الهی دوتاییمون سالم بغل بگیریمشون

خدایا شکرت❤🥰
ن ان تی که رفتم کاملا سالم بود تو سونو انومالی متوجه این قضیه شدم عزیزم نگران نباش نینیت سالمه انشا ...

عزیزم برات دعا میکنم ، نی نی سالم و خشکلتو به موقعش بغل کنی ، استرس نداشته باش بد ترین چیزه ،راستی نی نیت دختره یا پسر ؟؟ 

من الان ۳۲هفته خیلی نگرانم میگم نکنه بزرگتر بشه سرش 

نه عزیزم استرس بخودت وارد نکن چیزی نیس من شنیدم اگه بزرگ باشه ارثیه ولی نمیدونم درسته یا نه

سونو معمولی میری یا پیشرفته واسه بررسی دور سر

خدایا شکرت❤🥰