2777
2789
عنوان

اسم دخملی

804 بازدید | 68 پست

خانوما اسم دختر پیشنهاد بدین چند روزه درگیرشم چیزی به ذهنمون نمیرسه

منو شوهرم اسم آوین انتخاب کردیم چطوره؟

دوس داشتم به اسم خودم بیاد

خدایا شکرت❤🥰

دختر خواهرم اسمش آوین آنقدر خوشگله 

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با اسمت ست نکن بد میشه 

اگه خاص میخوای بگو که تا قرن ها قدیمی نشه 

و اگرنه برم اسمای عادی و رومزه رو بگم

زنندگی قشنگه و من با همه ناملایماتی هاش میسازم و با بدی هاش مبارزه میکنم و اونو قشنگ تر میکنم😊😊❤️من زندگیو بیشتر از هرآنچه تصور میشه دوست دارم😊❤️😍

من خودم سلین رو دوست دارم چون باهربا شنیدنش یه خانم ظریف و باوقار و اروم ویه بچه بانمک میاد تو ذهنم 

و اسم آناهیتا با اینکه شاید قدیمی شده باشه اما واسه من همیشه پرابهت و مقتدره

ثمره عشقمون 🤩🥰 نفس منی...قلب بابایی... منو بابا هم که بدون هم نمیتونیم... بالاخره اومدی خدایا همه چشم انتظارها و به حاجتشون برسون.. تاریخ 14/12/1401خاص ترین تاریخ زندگی مشترک منو بابایی
خدا حفظش کنه عزیزم

ممنونم همینطور گل دخترت رو 

استاتر عکسشو میذارم سریع برمیدارم 

بذارم؟

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤
آوین معنیش چیه ،بخوام برم گوگل سرچ کنم باید از سایت بیام بیرون 

پاک و زلال 

یه اسم کوردی