کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
من واقعا نمیدونم چطوری با امپول و اینا میشه اسپرم ها همه مثل همن دیگه فقط محتوای ژنیشون فرق داره یکی با تخمک میشه دختر یکی پسر احساس میکنم اینا کلابرداریه من بودم حتما از دکتر میپرسیدم ک این اتفاق تفکیک اسپرم های مکمل پسر و ورود اون ها ب رحم دقیقا چطوریع
سعی کن قرص و دارو نگیری بیشتر با رژیم و روز های تخمک گزاری اقدام کنی.میتونی از ماما ها تو اینستا مشاوره بگیری.فقط ۳ ماه قبلش جفتتون باید رعایت کنید.در ضمن یادت باشه فقط ۸۵ درصد احتمال اینکه اون جنسی ک میخای در بیاد.صد در صد فقط ای وی افه
کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
۷۰درصد تعیین جنسیت با مرد هستش. بهتره همسرت خیلی چیزا رو رعایت کنه و ازمایش اسپرم هم بده.
من یه حسابدارم که ازقضا به دنیای رنگی بچه ها علاقمندم و دوست دارم به دنیاشون رنگ و لعاب بیشتری بدم. پس لطفا به پیج من سر بزنید و کارای کودک و نوزاد و سیسمونی رو ببینید.@Nini.room.set
۷۰درصد تعیین جنسیت با مرد هستش. بهتره همسرت خیلی چیزا رو رعایت کنه و ازمایش اسپرم هم بده.
یه دوست خانوادگی داشتیم.فک کنم مرده روزی یه گرم زعفرون میخورد چایی ک میخاست بخوره ظرف زعفرون هم کنارش بود انگار داشت شکر میریخت تو چایی ب همون اندازه زعفرون میخورد.تم مرغ ک میخاست بخوره تخم مرع ها رو با مغزیجات قاطی میکرد بعد سرخ میکرد میخورد.الانم ۴ تا مسر داره.این کارا رو برا پسر دار شدن نمیکرد ولی در کل عادتش بود
یه دوست خانوادگی داشتیم.فک کنم مرده روزی یه گرم زعفرون میخورد چایی ک میخاست بخوره ظرف زعفرون هم کنار ...
اوه چه جالب! چه پرخرجه🤣
خیلی چیزا کنار هم تاثیر داره، در نهایت رحم زن فقط اینکه یه شرایطی داشته باشه که اون اسپرم پسر رو قبول کنه
من یه حسابدارم که ازقضا به دنیای رنگی بچه ها علاقمندم و دوست دارم به دنیاشون رنگ و لعاب بیشتری بدم. پس لطفا به پیج من سر بزنید و کارای کودک و نوزاد و سیسمونی رو ببینید.@Nini.room.set