2777
2789
عنوان

میخوام پسر باردار بشم

1017 بازدید | 18 پست

سلام دوستان یه دختر دارم و میخوام بچه دومم پسر باشه میشه راهنمایی کنید چکار باید بکنم و چه چیزهایی بخورم یا نخورم که احتمال پسردار شدن را زیاد بشه 

اونروز من رفته بودم دکتریه خانومی اومد گف دکتره گف بزاتعیین جنسیت امپول بیابزنم

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔

برو دکتر تعیین جنسیت

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من واقعا نمیدونم چطوری با امپول و اینا میشه اسپرم ها همه مثل همن دیگه فقط محتوای ژنیشون فرق داره یکی با تخمک میشه دختر یکی پسر احساس میکنم اینا کلابرداریه من بودم حتما از دکتر میپرسیدم ک این اتفاق تفکیک اسپرم های مکمل پسر و ورود اون ها ب رحم دقیقا چطوریع

✨happy to light and that's enough

سعی کن قرص و دارو نگیری بیشتر با رژیم و روز های تخمک گزاری اقدام کنی.میتونی از ماما ها تو اینستا مشاوره بگیری.فقط ۳ ماه قبلش جفتتون باید رعایت کنید.در ضمن یادت باشه فقط ۸۵ درصد احتمال اینکه اون جنسی ک میخای در بیاد.صد در صد فقط ای وی افه

تهران کسیا میشناسی کارش خوب باشه

تهرانی نیستم

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

۷۰درصد تعیین جنسیت با مرد هستش. بهتره همسرت خیلی چیزا رو رعایت کنه و ازمایش اسپرم هم بده. 

من یه حسابدارم که ازقضا به دنیای رنگی بچه ها علاقمندم و دوست دارم به دنیاشون رنگ و لعاب بیشتری بدم. پس لطفا به پیج من سر بزنید و کارای کودک و نوزاد و سیسمونی رو ببینید.@Nini.room.set
۷۰درصد تعیین جنسیت با مرد هستش. بهتره همسرت خیلی چیزا رو رعایت کنه و ازمایش اسپرم هم بده. 

یه دوست خانوادگی داشتیم.فک کنم مرده روزی یه گرم زعفرون میخورد چایی ک میخاست بخوره ظرف زعفرون هم کنارش بود انگار داشت شکر میریخت تو چایی ب همون اندازه زعفرون میخورد.تم مرغ ک میخاست بخوره تخم مرع ها رو با مغزیجات قاطی میکرد بعد سرخ میکرد میخورد.الانم ۴ تا مسر داره.این کارا رو برا پسر دار شدن نمیکرد ولی در کل عادتش بود 

خورد و خوراک مردا  رو جنسیت تاثیر داره ولی نه چند ماه یا یکی دو سال، از چهار پنج سال قبل ار بار ...

ن عزیزیم اسپرم ۶۲ روز طول میکشه ساخته شه.باید ۳ ماه قبل بارداری رعایت کنی

یه دوست خانوادگی داشتیم.فک کنم مرده روزی یه گرم زعفرون میخورد چایی ک میخاست بخوره ظرف زعفرون هم کنار ...

اوه چه جالب! چه پرخرجه🤣

خیلی چیزا کنار هم تاثیر داره، در نهایت رحم زن فقط اینکه یه شرایطی داشته باشه که اون اسپرم پسر رو قبول کنه

من یه حسابدارم که ازقضا به دنیای رنگی بچه ها علاقمندم و دوست دارم به دنیاشون رنگ و لعاب بیشتری بدم. پس لطفا به پیج من سر بزنید و کارای کودک و نوزاد و سیسمونی رو ببینید.@Nini.room.set
اوه چه جالب! چه پرخرجه🤣 خیلی چیزا کنار هم تاثیر داره، در نهایت رحم زن فقط اینکه یه شرایطی داشته با ...

اره دقیقا.وای اگه از خرجاشون بگم ک همه هنگ میکنیم.این تازه از خرج های کوچیکشون بود.خخخخ