2777
2789
عنوان

چه قدددددر قشننننننگگگگگگه

391 بازدید | 23 پست

چقدر قشنگه حال دلت خوب باشه،آرامش داشته باشی،تو اوج ناراحتیا لبخند به لبت باشه،خدا همه جوره توزندگی هواتوداشته باشه حتی وقتی کسی نیست دوروبرت ،خدایاشکرت عشقت تودلمونه😍 عشقت تودلمون نبود چکار میکردیم ما🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلیم عالی

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

قربونش برم

بیایید یه کار کوچک برای فرج مولا بکنیم بعد از هر نماز ۱۰ باراَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج بخوانیم..صلوات خاصه حضرت زهرا،،،اللّهمّ صلّ علی فاطمهٔ و أبیها و بعلها و بنیها [و السّرّ المستودع فیها] بعدد ما أحاط به علمک.بارپروردگارا؛ درود فرست بر فاطمه و پدر بزرگوارش و همسر گرامی‌اش و فرزندان عزیزش (و آن رازی که در وجود او به ودیعه نهادی)، به تعداد آنچه دانش تو بر آن احاطه دارد..................هرگز به مقصد نمیرسید،مگر آنکه همه‌ی راه را با همه احتمالاتش یکبار<حس>کرده باشید:)
وقتی آدم حال دلش خوب باشه این حرفارومیتونه بزنه فقط

من توناراحتیامم شکرشو میکنم حالم بدترازون نشه حداقلش خدا رو فقط برای لحظه های خوب نباید شکر کرد تو مشکلات بیشتر شکر کن که سخت ترازون و بهت نداد

من هرکاری کنم تهش تانرم پیشش حالم روبراه نمیشه تنهاراهم واخرین راهم همینه باهاش حرف میزنم 

منم میخواستم با عشق سابقم حرف بزنم 

اونم اندازه ی من منتظر بود و همچنان هست 

ولی هیچ وقت دیگه هیچی ازم نخواهم شنید !

خب اون هنوز نمیدونه من بیخیالش شدم و بهش میگم عشق سابق ! 

زودتر بگو منتظرش نذار تا یه عشق خوب و پاک خدا سرراهت بذاره هرچی بوده خوب و بد تموم شده بذار اون برات بهترین و رقم بزنه

زودتر بگو منتظرش نذار تا یه عشق خوب و پاک خدا سرراهت بذاره هرچی بوده خوب و بد تموم شده بذار اون برات ...

تو ذهنم همیشه اون همسرم بود پدر بچه هام بود .زندگیم بود . ولی من و فقط به عنوان یه وسیله میدید برای رسیدن به لذتاش .

یعنی باید بپذیرم هیچ وقت همسرم نمیشه به طور قانونی ! 

هنوزم با اینکه اجازه ندادم از خط قرمزا عبور کنه 

ولی اون برای رسیدن به خواسته هاش صبوره صبور .

من خسته شدم ! 

تو ذهنم همیشه اون همسرم بود پدر بچه هام بود .زندگیم بود . ولی من و فقط به عنوان یه وسیله میدید برای ...

پس وقتی قصدش سواستفاده بوده بهتره زودتر بذاریش کنار کسی لایق همسری باتوهست که همه جوره براارزشات احترام بذاره و از خواسته های دل خودش به جز وقتش بگذره ...تاصبور بودن به چه دردی بخوره اینکه صبور باشه تابه خواسته خودش برسه بدون دیدن طرف مقابلش مفت نمز ارزه بچه هات هم ان شالله یه پدرلایق نصیبشون میشه بالایی حواسش بهت هست نگران چی هستی؟