2821
2789

یا خواستگارتون باشه؟

رفتار خاصی داشت قبلش؟خودتون متوجه شده بودین بهتون علاقه داره یا نه؟

اخه منم یه سری نشونه ها دارم میبینم از پسرخاله ام میخوام بدونم درست فکر میکنم یا نه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

زیاد

استاد هشتک گذاری 🙂🤙 مخالف کودک همسری 😌 مخالف اسم های عربی 🥀 مخالف خرافات 🤞 مخالف تبعیض نژادی 😊 مخالف تبعیض جنسیتی 🙃 مخالف توهین به عقاید یکدیگر ☺️ مخالف رسومات احمقانه 😄 مخالف آدم هایی سست عنصر که حرف هاشون ریشه ای نداره 🖖 اگه آدمی هستی که با همه این ها موافق هستی نه توی تاپیک من بیا نه لایک کن نه ریپلای بزن      (🫀 ۱۴۰۱/۵/۱۶ 🫀)

اره   ولی اونموقع ۱۸ سالم بود الان ۲۰

واقعا بچه بودم نمیدونستم دوسم داره 

خیلی ضایع بازی دراورد خودش بهم پیام داد ولی من نفهمیدم😐😂  تحویلش نگرفتم اصن  چون میترسیدم فامیلامون بفهمن ک بهم پ داده     من و پسرخالم ک اصن باهم حرف نمیزدیم، کلا باپسرفامیل حرف نمیزنم

موقع کنکورم بود گفت برم برات کتاب بخرم آزمون  ثبت نام کنم  گفتم نه نمیخام  دیگه این هی اصرارمیکرد ک کمکم کنه و گف هرکاری داشتی ب من بگو   ولی من اون‌موقع نفهمیدم  الان میفهمم میخاسته بیاد خاستگاری اما قبلش خاست بدونه حس من بهش چیه  ک منم تحویلش نگرفتم و اونم پیام نداد فکرکرد دوسش ندارم  البته واقعنم حسی بهش نداشتم اما پسرخوبیه ازش بدمم نمیومد 

الان ازدواج کرده

رفتار خاصی داشتن؟

نگاه ها دیگع

استاد هشتک گذاری 🙂🤙 مخالف کودک همسری 😌 مخالف اسم های عربی 🥀 مخالف خرافات 🤞 مخالف تبعیض نژادی 😊 مخالف تبعیض جنسیتی 🙃 مخالف توهین به عقاید یکدیگر ☺️ مخالف رسومات احمقانه 😄 مخالف آدم هایی سست عنصر که حرف هاشون ریشه ای نداره 🖖 اگه آدمی هستی که با همه این ها موافق هستی نه توی تاپیک من بیا نه لایک کن نه ریپلای بزن      (🫀 ۱۴۰۱/۵/۱۶ 🫀)
رفتار خاصی داشت؟

نه😐اصن فکرشم نمیکردم این میاد جلو اصن

برای سلامتی پدرو مادرم دعا کنید تنها امید من تو این دنیا بابامه مادرم هستند🙏🏻مرسی بابت دعاهای قشنگتون مهربونا🤗😘