2777
2789
عنوان

بچم وایتکس خورده توروخدا بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 2205 بازدید | 42 پست

یا بهش یه لیوان شیر بده یا نصف استکان آبی که داخلش یه قاشق چای خوری نمک ریختی و یه قاش چای خوری هم شکر هم بزن بده بخوره بالا میاره

به نیت مادر شدنم یه☝🏻صلوات میفرستی؟ 😘 و لطفا اینکه لایکم نکن    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم لطفن سریع ببرش ی اینو بگیر آژانس بگیر ب بابات بگو داداشت تا همسرت بیاد ولی ببرش ت رو خدا ی چک کنن

گاهی آدم دلش کمی تعطیلی می خواهدبنشیند کنجی گوشه ای ،جایی برود به گذشته های دور دور. های های دنبال خودش بگردد..💖

زود ببرینش بیمارستان 

وایتکسه ها الکی نیست که😑

دردهایی که هیچوقت تمام نمی شوند...                              من بین آدما فرق نمیزارم،همه به ی اندازه برام مهم نیستن😆😌                                                                            
یا بهش یه لیوان شیر بده یا نصف استکان آبی که داخلش یه قاشق چای خوری نمک ریختی و یه قاش چای خوری هم ش ...

بهش شیردادم ولی بالا نیاورد خوابید

برای حاجت رواشدنم یه صلوات مهمونم میکنید😔

من سرچ کردم اینو اورد

دقت داشته باشید که هیچ راه حل خانگی برای این نوع رویداد وجود ندارد و تنها راه توصیه شده این است که تا رسیدن به مرکز درمانی مقدار قابل توجهی شیر به کودک بدهید

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا |