2777
2789
عنوان

مسافرت با نوزاد دوماهه

4761 بازدید | 21 پست

نی خواهیم بریم شمال، بردارشوهرم اینا رفتن دخترم گریه می کنه ماهم بریم باباشم میگه باید بریم بچه چیزیش نمیشه 

ولی من می ترسم به نظر شما برای نوزاد خطر نداره 

درضمن ما اونجا آشنا و ویلا نداریم باید کنار  دریا ویلا کرایه کنم که دخترم اونجا بره دریا آخه عاشق دریاست 

بعد این ویلا هایی کنار دریا کرایه می دن پشه نداره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تا ١٨ ماهگي مسافرت نرفتم. تابستون هست، هوا گرمه، كولر روشن ميشه تو ماشين و بچه مستقيم جلو كولر، اسهال و استفراغ هم تو تابستون زياده، نمي دونم من كه نميرفتم

بهترین سنه برای سفر. اگه مولیکی نیست و بچه ارومیه حتما برید. راحت میخوابه و شیر میخوره

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

منم بچم سه ماهش بود ده روز پیش بود رفتم شمال ،پشه بند ببر ،نه بابا مشکلی پیش نمیاد اگه شوهرت کمک حال ...

مامانم می برم با خواهر کوچیکم که هم سن دخترم اون 9سالشه این جوری دخترم تنها نیست هم بازی داره منم دست تنها نیستم 

شوهرم خیلی کمکمه 

فقط مشکل دوتا چیز یکی به شدت از پشه ها می ترسم 

یکی دیگه از شرجی بودن هوا

شما ویلا از خودتون داشتید یا کرایه کردین

نه کرایه کردیم روزا یخورده گرم بود سعی میکردیم شبها بریم بیرون ،روزا هم کمی  قابل تحمل بود پشه بند بردار اگه بیرون جایی وایسادین بچه رو موقع خواب تو پشه بند بذاری اتفاقا چه بهتر که مامانتم هست کمک حالت هم میشه

اگه شیر خودتو میدی فقط حواست باشه موقعی که گرمت بود شیرت گرم بود به بچه ندی اسهال کنه ،سینه اتو اب خنک بزن وخنکش کن بعد شیر بده بچه ، محض احتیاط هم یه قطره استامینوفن هم باهات باشه ،من این بچه دوممه همیشه هم میرم مسافرت ،هروقت میرم مسافرت برا احتیاط شربت استامینیفون هم همراهم دارم که خدایی نکرده بچه تب کرد بهش میدم ،اخه نینی تو سن کم چون کلا بدنش حساسه وتمیز احتمال میکروب بره دهنش و تب کنه زیاده ،،نینی دوماهه کم پیش میاد مریض شه تنها فقط اگه بدنش مبکروبی شه تب کنه دور از جونشون

تا کجا شمال رفتید؟ خودتون اهل کجاین؟ جنگلم رفتید یا نه

من بوشهرم گلم ،ما اول رفتیم مشهد بعدشم شمال از رو بابل رفتیم تا نمک ابرود ،اره جنگل هم رفتیم اتفاقا همون روزا هم هوا بارونی بود