2777
2789
عنوان

ازش خوشم اومده

497 بازدید | 24 پست

یه پسره فروشگاه مواد‌غذایی داره ازش خوشم اومده البته اونم خوبه ها از من بدش نمیاد هرسری میرم خرید یکم باهم میخندیم خیلی دوست دارم باهاش باشم ولی خب نمیدونم باید چیکارکنم چجوری بهش بفهمونم که ازش خوشم اومده چجوری شمارشو بگیرم راهنماییم کنید ممنونم 😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه بار همچین چیزی واسم پیش اومد یک سال دنبال پسره بودم اما جرعت نداشتم بگم بش آخر زدم ب سیم آخر رفتم مستقیم بش گفتم ازش خوشم اومده شمارشو هم گرفتم🤦‍♀️😅

الان یه سری میان میگن تو پیشنهاد نده !! 

ببینید پیشنهاد ازدواج شاید خوب نباشه برای زن که بده 

ولی برای یه رابطه دوستی اصلا مشکلی ندارد که یه دختر پیشنهاد بده چون رسمی نیست !! 

افکار_بزرگ_داشته_باش#  

استاد هشتک گذاری 🙂🤙 مخالف کودک همسری 😌 مخالف اسم های عربی 🥀 مخالف خرافات 🤞 مخالف تبعیض نژادی 😊 مخالف تبعیض جنسیتی 🙃 مخالف توهین به عقاید یکدیگر ☺️ مخالف رسومات احمقانه 😄 مخالف آدم هایی سست عنصر که حرف هاشون ریشه ای نداره 🖖 اگه آدمی هستی که با همه این ها موافق هستی نه توی تاپیک من بیا نه لایک کن نه ریپلای بزن      (🫀 ۱۴۰۱/۵/۱۶ 🫀)
یعنی شما میگی من برم بهش بگم که شمارتو بده 

نه اینجور برو بهش بگو بهت علاقه دارم 

استاد هشتک گذاری 🙂🤙 مخالف کودک همسری 😌 مخالف اسم های عربی 🥀 مخالف خرافات 🤞 مخالف تبعیض نژادی 😊 مخالف تبعیض جنسیتی 🙃 مخالف توهین به عقاید یکدیگر ☺️ مخالف رسومات احمقانه 😄 مخالف آدم هایی سست عنصر که حرف هاشون ریشه ای نداره 🖖 اگه آدمی هستی که با همه این ها موافق هستی نه توی تاپیک من بیا نه لایک کن نه ریپلای بزن      (🫀 ۱۴۰۱/۵/۱۶ 🫀)
اره دیگه سبک بازی دربیاری میگه اینم یکی مثل بقیه چون فروشندس خیلیا رو میبینه طوری رفتار کن مهرت به د ...

چشم عزیزم ممنونم از راهنماییت خودمم سرکار میرم اتفاقا هرروز از جلوی فروشگاهشون رد میشم میبینمش