رفقا سلام. ۲۶سالمه ،دانشجوی ارشد ،یکبار توی دوران عقد جدا شدم. الان خواستگاری دارم افسر ارتش سی ساله، قبلا ازدواج کرده، زنش با پدرش اینا سفر رفته بین راه تصادف کردن و خانمش قطع نخاع شده دوسال دوا درمان کردن نتیجه حاصل نشده و پدر زنش پیشنهاد جدایی داده،توافقی جدا شدن. شما باشید قبول میکنید؟یا دلیل بگین لطفاً راهنماییم کنید ممنون
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام عزیزم من نایب هستم ولی تاحالا چهله حق شناس نگرفتم ولی میتونم نایب ختم قران ونماز اموات وچهله ها بشم اگه خواستید شمارم هم میدم بعدهرتلاوت اطلاع بدم دوتابچه دارم وشوهرم کارگره مستاجرم زندگی سختی دارم برای خرج پیش دبستانی پسرم نایب میشم ا.. اجرتون باامام حسین🙏🏻❤
یا الله به بزرگی توایمان دارم.. 🙏🏻 اکثر تاپیکارو میخونم ولی خیلی کم پست میذارم، اگه پستی از من شمارو ناراحت کرد حتما بهم بگین تا حلالیت بطلبم.. دوستتون دارم نی نی سایتی های عزیز💖