2777
2789
عنوان

قبول میکنید یا نه؟

188 بازدید | 17 پست

رفقا سلام.  ۲۶سالمه ،دانشجوی ارشد ،یکبار توی دوران عقد جدا شدم. الان خواستگاری دارم افسر ارتش سی ساله، قبلا ازدواج کرده، زنش با پدرش اینا سفر رفته بین راه تصادف کردن و خانمش قطع نخاع شده دوسال دوا درمان کردن نتیجه حاصل نشده و پدر زنش پیشنهاد جدایی داده،توافقی جدا شدن. شما باشید قبول میکنید؟یا دلیل بگین لطفاً راهنماییم کنید ممنون 

توکل بر خدایت کن ،کفایت میکند حتما🌱💚 التماس دعا دارم دوستان مهربانم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بودم قبول نميكردم 

مشخصه ادمي نيست كه تااخر وفادار باشه 

سر يه اتفاق از همسرش جداشده ، خدا ميدونه حال همسرش چي بوده از ي طرف قطع نخاع از ي طرف طلاق همسرش 

خيليا بلاهايي بدتر ازين سر زناشون يا شوهراشون اومده تااخر پاش وايستادن!

بنظرم اره نمیشه گفت وفادار نیست چون  زنشون سلامتیشونو از دست دادن و این یکی از شرایط ازدواجه که زوج میتونه طلاق بگیره و طلاقشون کاملا توافقی بوده بازم تحقیق کنید

شازده‌کوچولو‌پرسید:‌ -آدمایی‌که‌تنهان‌تو‌تنهاییشون‌کجا‌میرن؟ روباه‌گفت: -توخودشون واینو‌بار‌ها‌از‌عمق‌وجودمون‌حس‌کردیم🕴️!
من بودم قبول نميكردم  مشخصه ادمي نيست كه تااخر وفادار باشه  سر يه اتفاق از همسرش جداشده ...

به اینم توجه کنید که منم توی دوران عقد جدا شدم

یعنی امکانش هست موقعیت های بهتری داشته باشم؟

ن قبول نمیکنم افسر ارتش شغل دهن پرکنیه ولی حقوقش زیرخط فقرع من ک دلم میسوزه چرا خانوادشو خراب کنم ...

جدا شدن از هم