2777
2789
عنوان

کارما یا چوب خدا

242 بازدید | 14 پست

امروز بعد از سه چهار سال دوباره اومدم اینجا و یه تاپیک زدم 

بعد یه نگاهی به تاپیکای گذشته کردم دیدم بیشترش غم و‌ درد و ناله س

نمیدونم شما بهش چی میگین، چوب خدا؟ کارما؟ کار روزگار یا هرچی ولی اسمش هرچی باشه امروز من با چشای خودم خیلی واضح دارم میبینم اون همه عذابی که مادرشوهرم بهم داد دقیییییقا داره سرش میاد 

شوهرش فوت کرد و دوباره ازدواج‌کرد و باورتون نمیشه دقیقا مو به مو هرکاری که باهام کرد بچه های شوهرش دارن باهاش میکنن. دقییییقا همون حس بلاتکلیفی و عذابی که من میکشیدم داره میکشه. دقیقا امیدهاش به باد رفته.

حج دا از این داستان کارما و چرخش روزگار من یه چیزی رو هم یاد گرفتم 

اینکه اول زندگی نباید زود تسلیم بشیم. نباید کم بیاریم. نباید زود تا هرچی شد به فکر طلاق و جدایی باشیم. من با اینکه خیلی آگاهانه صبر نکردم اما همین که موندم تو این زندگی و تلاش کردم و تحمل کردم الان دارم‌ نتیجه شو میبینم. شوهری که چشمش به دهن مادرش بود الان یه مرد مقتدر و مستقل شده و زندگی‌خوبی دارم. 

به همه ی اونایی که اول زندگی مشکل دارن توصیه میکنم تا دو سه سال بچه دار نشید و صبر کنید. تلاش کنید هزار راه امتحان کنید بعدش اگه رو به راه نشدید اشکال نداره طلاقم یه راه حله ولی تا قبل حداقل سه سال تصمیمی برای طلاق نگیرید چون تو این مدت خیلی چیزا عوض میشه 

شش ساله ازدواج کردم تحمل مبکنم ولی هیچ جیزی فرق نکزذه

این دنیا از بدو تولدم بامن و خانواده ام خوب تا نکرد از بچگی وقتی نه سالم بود مادرم رو از دست دادم بدبختیهامون شروع شد دبگه رنگ ارامش رو ندیدبم تا الان که ۳۴ سالمه هرکی امضامو خوند واسه ارامش دلم یک شب منم مثل بقیه ادما راحت بخابم بگم خداروشکر مشکلاتمون تموم شد نفس راحت بکشم ۲۸ساله یادم رفته چطور 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام من تا آنجایی توانستم به کسی بدی نکردم ولی به عین دیدیم خانواده ام با چشم های خودم چه بدیهای کردن بهم ولی باز خیلی رو دارنند میگن تو مقصر هستی دعا کنید من و نامزدم آزمایش دادیم خوب در بیاد و با خیر عقد کنیم الهی آمین 

اونی که واسم بدی کرد الان خوش و خرم داره زندگیشو میکنه و منی که قلبم شکست دارم فقط خوشحالی طرفو نگا ...

صبر کن 

باور چن یه جایی چوبشو میخوره شاید طول بکشه ولی قطعا اتفاق میوفته

یعنی فکر کنید هر سنگی را انداختن برای نامزدم ولی چون من و نامزدم پشت هم هستیم فکر کن چه عذاب روحی های دارنند منو می دهند به جایی اینکه دعا کن جواب آزمایش خوب در بیاد بچه ها خیلی دعا کردم امید ناامید نشه از خداوند و ائمه اش 

من چی هیجده ساله ازدواج کردم خیلی خیلی اذیتم کردن پس چرا خدا جوابشونو نمیده 😭😭😭😭😭

چرا بلاخره یه جایی تاوان میدن همیشه هم قرار نیس همه چیز عیان و جلو چشممون باشه که

تو نمیدونی درونشون چه حسی دارن