2777
2789
عنوان

خدا کنه بچم قیافش اینجوری نمونه

18185 بازدید | 132 پست

بچم دو ماهشه خودم و شوهرم قیافه هامون خوبه ولی این بچه هر چی تو قیافمون خوب نبوده گرفته دماغش مثل دماغ من نوکش گردو گوشتیه ولی برعکس دماغ من که ریزه مثل دماغ باباش بزرگ شده یعنی بیشترین چیزی که تو صورتش پیداست دماغه هر کی میبینتش میگه وای این بچه چرا دماغش انقدر گندست چشماش روزای اول مثل باباش گردو درشت بود الان مثل خودم بادومی شده ولی چشم من ریز نیست ولی بچم از بدنیا اومدنش دیگه چشمش رشد نکرده یکمم صورتش بزرگتر شده چشمش ریز عین ماش میمونه . چونش مثل چونه باباش ریزه و گردنش قب قب داره باباش ریش پروفسری میزاره اصلن معلوم نیست ولی این چون دختره معلومه رنگ پوستش از جفتمون تیره تره . نمیدونم چرا اینجوری شده مردم خودشون زشتن بچه هاشون قشنگ ما برعکس . اقوام شوهرم سن بالاهاشون انقدر زشتن که نگم بعد بچه هاشون قشنگن بعد بچه من خودم خوب شوهرم خوب بچه انگار بچه پیرزنای سمتای شوهرم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما که همه رو زشت میدونی جز خودت و شوهرت 

🤨

بچه اس فعلا اونم ولی درکل شبیه خودت و شوهرت میشه درنهایت 

البته اگه اطرافیان هم شمارو زشت ندونن و واقعا قشنگ باشین قشنگ میشه اونم

مامانِ کارِن هاکان نیکان❤
نه تغییر آنچنانی نمیکنه بچه من که نکرد 

والا من تا الان هرچی بچه دیدم هر ماه یه قیافه بوده. حتی به یکی گفتم شما هردفعه میرید شهرتون و برمی‌گردید بچتون رو عوض میکنید میارید. هردفعه خوشگلتر میشد

نقاش و معمار و خیاطم... سوالی بود درخدمتم.خدا جوووون بابت این استعداد ازت ممنونم