2777
2789

دیشب دختردایی شوهرم اومده بود خونه مادرشوهرم(مادرشوهرم طبقه پایین ماست)

اون دو تا هم دختر داره منم سه تا دختر دارم دختر بزرگش ۸ سالشه کوچیکش هم ۴ سالشه دختر وسطی منم همسن دختر بزرگشه کوچیکم هم یک سال از دختر کوچیکش بزرگ تره 

حالا دختر بزرگم موند پیش ما بعد بچه های خودم با بچه ها دخترداییم رفتن خونه ما که اسباب بازی هاشونو نشونشون بدن 

بعد یکی دو ساعت صدا گریه دختر بزرگش میاد دختر دایی شوهرم هم بدو بدو رفت بالا ببینه چه خبره یهو صدا داد زدنش اومد فکر کردم داره دخترشو دعوا میکنه بعد اومد پایین به شوهرم گفت احمد جون من با اجازت بچه ها رو دعوا کردم(مثلا بچه های خودشو هم دعوا کرده) 

بعد میگه بچه هات اومدن دختر منو هل دادن سرش خورده به دیوار زخم شده در حالی که کبود هم نشده بود

وقتی که اونا رفتن منم رفتم بالا دوتاشون زار زار گریه کردن گفتم چیشده

وسطیم گفت من اصلا کاری نداشتم 

کوچیکم هم گفت من فقط میخواستم بهش محبت کنم یهو خودش افتاد سرش خورد به دیوار مامانش اومده مارو دعوا کرده 

خونه رو هم کرده بودن سر جن

اول فکر کردم بازی کردن سوءتفاهم پیش اومده بود ولی نه یه بچه دروغگو و آب زیر کاهیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه های تو رو هم دعوا کردن اونم با داد؟😧 عجب

بعد اومده اجازه هم گرفته😂

میگن خیلیا با دعای نی نی سایتی ها به حاجتشون رسیدن پس حالا که انقدر دلتون پاکه برای منم دعا کنید🙏🏻❤

این که خوبه

دختر دایی من کلاس سومه گفته بود به مامانش داداش من زانوی شلوارشو پاره کرده 

بعد داداشم چهار ماهش بود😐نه دندون داشت نه زور دست داشت 

اومده بود سرش میلرزید میگفت این شلوارو فلان قیمت از فلان کشور سفارش دادیم😑همه میگفتن چطور پاره کرده زورش نمیرسه😐

فک کنم خودش پاره کرده بود از مامانش ترسیده بود از داداش من بی زبون تر پیدا نکرده بود

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

این که خوبه دختر دایی من کلاس سومه گفته بود به مامانش داداش من زانوی شلوارشو پاره کرده  بعد د ...

وایییییییییییی خدایا😆😆😆😆😆🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂😂😅😅😅😅😅😅

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺
بچه های تو رو هم دعوا کردن اونم با داد؟😧 عجب بعد اومده اجازه هم گرفته😂

من نمیدونستم بچه ها منو دعوا کرده فکر کردم اون صدایی که میاد با داد میزنه سر دختر خودش 

آره خیلی ریلکس گفته

این خیلی آب زیر کاهه من نمیدونستم اینجوریه دختردایی شوهرم سر بچه ها من داد زده دخترم گفت فقط سر ما ب ...

به نظر شما عقل این بچه ها میرسه ک تنها تو خونه باشن!؟با این همه وسیله خطرناک تو خونه؟

اون اومد بالا شما یا همسرت چرا نرفتین،مثلا شما صابخونه اید

..امروز ۲۷.۲.۱۴۰۳  بی بی چک مثبت شد🤗🤗،خوش اومدی ب دلم قشنگ ترین سوپرایزم🥰😍😘......❤
من میگم بزرگترا تو دعوای بچه‌ها خودشونو دخالت ندن، اونا زود فراموش میکنن و آشتی میکنم. بعدم مطمئن با ...

حالا اون دختر نباید دروغ میگفت زن گنده هم هیچ خجالت نکشیده 

به نظر شما عقل این بچه ها میرسه ک تنها تو خونه باشن!؟با این همه وسیله خطرناک تو خونه؟ اون اومد بالا ...

بعضی وقتا میتونن تنها بمونن تو خونه بعد منم بهش سفارش کردم به چیزای خطرناک دست نزنن

دیگه ما که فکر نمیکردیم بچه ها منو دعوا کنن گفتیم میره حلش میکنه 

این که خوبه دختر دایی من کلاس سومه گفته بود به مامانش داداش من زانوی شلوارشو پاره کرده  بعد د ...

آره این دختره و دختر منم کلاس سومن 

خونه رو هم منفجر کرده بودن بالش و کوسن ها مبل اوردن وسط خونه بدون اجازه اومده بهشون چیپس و پفک هایی که برا تولد دخترم خریدیم رو داد بهشون