2777
2789

دوره آموزشی بسیار بی کیفیت و سطح پایین داره. بدون مشاوره و پشنیبانی.   با رویا فروشی و فروش دوره های مثلا اموزشی ش ، پول و ثروت کلانی جنع کرده.  مطالبی که توی دوره ش گفت، همه ش رایگان توی سایتهای مختلف خونده بودم.   حیف از پولی که دادم

دوره آموزشی بسیار بی کیفیت و سطح پایین داره. بدون مشاوره و پشنیبانی.   با رویا فروشی و فروش دور ...

منم ازش دوره خریدم، اما هرچی نگاه میکنم دورشو اصلا معلوم نیس چی به چیه مشخصه سرکاریه حیف اون پول

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ازش دوره خریدم، اما هرچی نگاه میکنم دورشو اصلا معلوم نیس چی به چیه مشخصه سرکاریه حیف اون پول

سلام خوبی عزیزم ؟ امکانش هست در مورد پک شیوافر راهنماییم کنی. و اینکه میتونی دورشو بهم بدید ؟ ممنون

سلام خوبی عزیزم ؟ امکانش هست در مورد پک شیوافر راهنماییم کنی. و اینکه میتونی دورشو بهم بدید ؟ ممنون

سلام ممنون ، من دوره شو پارسال یک میلیون و خورده ای نزدیک ۲ میلیون  خریدم ، اما چن قسمت رو دیدم و دیگه شروع نکردم ینی تمرکز کافی نداشتم روش

سلام ممنون ، من دوره شو پارسال یک میلیون و خورده ای نزدیک ۲ میلیون  خریدم ، اما چن قسمت رو دیدم ...

سلام میشه دوره شو برام بفرستید تو این شماره یا واتساپ یا تلگرام یا ایتا

09125789732

مدیر دهکده جهانی زنان 

دوره آموزشی بسیار بی کیفیت و سطح پایین داره. بدون مشاوره و پشنیبانی.   با رویا فروشی و فروش دور ...

سلام,الان دوره هاشو زده ده میلیون وپونزده میلیون 

امکانش هست بمنم ارسال کنی

واتس اپ ام ۰٩٢٢۰١٤٥٥٤٧

سلام ممنون ، من دوره شو پارسال یک میلیون و خورده ای نزدیک ۲ میلیون  خریدم ، اما چن قسمت رو دیدم ...

سلام لطفا دورشو برا منم میفرستی خواهش میکنم ازت واقعا خیلی میخوام ببینم واقعیه یا ن الان خیلی گرون کرده دوره شو اگه واقعا باشه برسم ب درآمد بخدا پولی که تو دادی به اون رو من خودم برمیگردونم بهت .اگه اوکی باشی آیدی تلگرام میزارم یه پیام بده miya_201