2777
2789
عنوان

خانومایی که سقط داشتین

189 بازدید | 19 پست

بچتون چند وقته بود؟

خودتون اقدام کرده بودین یا خبر نداشتین؟

من بچم 45روزه بود ناخواسته

سقط ک شد فهمیدم مادرشوهرم به فامیلا گف خیلی عصبی شدم

هم ناراحت بچمم هم عصبی شدم 

اصلا قاطی کردم

شما چه مراقبت هایی کردین ؟تا چند وقت باید مراقب خودم باشم

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بچه روحیه آدم عوض میکنه

حامله بودم خیلی مهربون شده بودم امروز ک دیدم ب فامیلا گفت عصبی شدم بهونم میاد

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

حال روحیت بهتر شد بزار بشه معمولا میگن ۳ ماه میتونی زودتر بیار ...الان گرمیجات بخور رحمت آماده بشع

بچه نمیخواستم تا بعد عید نمیتونم 

الانم نمیتونستم سختم بود

من تو تاپیکام هست حال ندارم بگم الان ۴ روی باردارم ۱۲ هفته دعا کنین برام سلامت به دنیا بیاد

انشاءالله

من تو تاپیکام هست حال ندارم بگم الان ۴ روی باردارم ۱۲ هفته دعا کنین برام سلامت به دنیا بیاد

عزیزم توکل به خدا منم ۳تا سقط داشتم .ولی آخری که اصلا امید نداشتم موند برام دو روز دیگه سه ماهه میشه

💖
من سه تا سقط داشتم اولی دوتا تو۷-۸هفتگی یکی هم ۶هفته. کمر تو ببند.سردیجات نخور.کاچیبخور

فامیلاتون خبر شدن

منم نمیدونستم حاملم هم قرص می‌خوردم هم رابطه داشتم ی روز فک کردم پریودم بعدش ی  افتاد

منم دقیقا همین جوری شدم😢

منم دقیقا همین جوری شدم😢

ب خواهرشوهرم ک ی بچه داش نشون دادم گفتم این چیه گف کیسته

بعداز یک هفته رفتم دکتر همینجوری نشون دادم عکسش گف جنین خواهرشوهرمم ب مادرش گف ک سقط کردم حالا همه میگن از. قصد کردی هرچی توضیح دادم حرف خودشونه بزار گوه خوری کنم مهم اینه نمیدونستم میدونستمم از عمد سقط میکردم ی بچه میاوردم اونم با پول حروم بزرگ میکردم مثل من هزار درد مرض بگیره افسردگی بگیره روزی یبار خودکشی کنه همون بهتر سقط شد