2777
2789

برای اطلاع از پولیش انواع لوازم فلزات چوب واکس پرداخت کاری و  ... احتیاج به کمک و مشاوره دارید و  میخواهید لوازم منزلتان را مثل روز اول درخشان کنید بر روی کلمه ساب پولیش

کلیک کنید یا به سایت  ساب پولیش مراجعه کنید.

نمیدانم

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه چسه بلدم در چه مورد؟!

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍
بخوام اندازه عکسو با گوشی تنظیم کنم چطوریه

آووو من با لپ تاپ بلدم نه گوشی🥲

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍
ببین میخوام با پیکس آرت اندازه عکسو تنظیم کنم ولی طول عرضش چهار رقمیه میخوام ۱۶در ۲۱ بزنم باید چیکار ...

رو tools .قسمت crop بزن چندین گزینه کراپ هست مخصوص پست و استوری و یوتیوب و ۱۶:۹ و.... 

میتونی خودتم تنظیمش کنی دستی 

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
واسه اینستا نه واسه چاپ میخوام تنظیم کنم ۱۶ در ۲۱

خب همون ک گفتم واسه اینستا هم داره پست یا استوری ...

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻