2777
2789
عنوان

موندم چه کنم

278 بازدید | 7 پست

۶ ساله طلاق گرفتم یه مدت پیش پسره خواهرم یه اقایی رو بهم معرفی کرد، بعد اشنایی عقد موقت کردیم برای اشنایی بیشتر، ولی خانوادم به همه فامیل گفتن، چندماه بعد فهمیدم اقا متاهله، الان موندم بین اب و اتیش، خانوادم میگن حق نداری جدا شی ابرومون میره ولی دوست ندارم خونه یکی دیگه رو خراب کنم از طرفیم اون اقا ول کن نیست، موندم چه کنم 😔😔

تعداد رای : 3
نظرسنجی
خودکشی
2
66%
زندگی با یه دروغگو
1
33%

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای دوست من هم که مطلقه بود همین مورد پیش اومد که در جریان خرید عروسی متوجه شد آقا متاهله    دوستم و خانواده اش به شدت برخورد کردن  شکایت و ....   و همه دوست و فامیل از دوستم حمایت کردن و بهش آفرین گفتن که این جسارت رو کرد و خونه و زندگی خانومی رو  ویران نکرد . 

الآن تقریباً ۹_۸ سالی هست از اون قضیه میگذره  دوستم ازدواج کرد و یه پسر شیرین و بامزه و همسر باشخصیت و باوقاری داره .

باز هم صبور باش و عاقلانه فکر کن  به قول خودت    خودتو عمدی عمدی تو چاه ننداز .

اون آقا هم دروغ گفته با احساسات شما بازی کرده و هم به خانواده اش خیانت کرده      پس قابل اعتماد نیست  خیییییییلی بی رحم و ظالمه   زندگی دومتونو  خراب نکنین  که  از زندگی اولتون به مراتب بدتر خواهد بود .

ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازه است   به دوست و آشنا بگین که  خدا کمکتون کرده و باطنشو آشکار کرده  قبل از اینکه عقد دائمی صورت بگیره .

خودتونو نجات بدین .