2777
2789

سلام میشه تو انتخاب رشته کمکم کنید؟

رشته های بهداشت حرفه ای،محیط،عمومیو رشته ی ،فناوری اطلاعات و سلامت(hit)که اسم قدیمش مدارک پزشکی بوده مرتب میکنید؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهداشت عمومی 

حرفه ای 

محیط 

فناوری 

رشته فناوری اطلاعات سلامت اصلا بازار کار نداره اون آخرا بذارش 

بهداشت عمومی واسه خانم کارش بیشتره..حرفه ای بیشتر آقا میگیره توی کارخونه ها و مراکز بهداشتی 

بهداشت حرفه ای مربوط به بهداشت شغلها و صنایع و ... هست

عمومی همکاران توی مراکز هستن که مراقبت از کودکان و واکسن بر عهده دارن

محیط کار نظارت بر صنوف و مواد غذایی رو بر عهده دارن 

درود و صلوات بر حضرت محمد و آل محمد(ص)   به حرمت اولین بوسه ای که در زمان تولدم بر صورتم نشاندی و به یاد آخرین بوسه ای که در هنگام وداعت بر صورتت زدم... تو را عاشقانه دوست دارم. دلتنگتم مادرم
خب ما که نمیدونیم خودت باید بدونی به چی بیشتر علاقه داری

علاقه ام به پرستاری بود متأسفانه رتبه ام نیمخوره دیگه مجبورم رشته ای برم که بازار کار بهتری داشته باشه

برای شهری مثل بندرعباس حرفه ای بهتره؟

حرفه ای یه شغله که بیشتر مناسب آقایونه. بندرعباس رو نمیدونم عزیزم.

من خودم رشتم محیطه، زمان به قبل برمیگشت بهداشت خانواده (عمومی) میرفتم. چون هم با خانم ها و بچه ها سرکار دارن و هم بیرون رفتن و بازرسی ندارن.

هر دو شغل محیط و حرفه ای کارش بازرسیه، تو گرما و سرما

درود و صلوات بر حضرت محمد و آل محمد(ص)   به حرمت اولین بوسه ای که در زمان تولدم بر صورتم نشاندی و به یاد آخرین بوسه ای که در هنگام وداعت بر صورتت زدم... تو را عاشقانه دوست دارم. دلتنگتم مادرم
بهداشت عمومی حرفه ای محیط فناوری رشته فناوری اطلاعات سلامت اصلا بازار کار نداره اون آخرا بذارش بهداش ...

سلام عزیرم ببخشید شما از اطرافیانتون یا خودتون این رشته فناوری اطلاعات سلامت یا همون hit رو خوندن که بیکار باشن؟ممنون میشم راهنمایی کنید چون گفته بودید که بازار کار نداره خواستم ببینم  در رابطه با این رشته اطلاعاتی دارید