2777
2789

دسر وانیل 😍

وقتی از بهترین آدمای زندگیت میرنجی حتی اگه بگی بخشیدمش یه چیزی ته دلت میمونه.. کینه نیس یه جای زخمه یه چیز که نمیزاره اوضاع مثل قبل شه هرچقد هم تلاش کنی خودتو بزنی به اون راه و بگی نه.. بی فایدس یه چیزی این وسط از بین رفته و جای خالیش تا همیشه درد میکنه 💔کینه را از خدایی آموختم که بخاطر یه اشتباه هرگز شیطان را نبحشید🤞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پودینگ شکلاتی یا هر طعم دیگه ای که دوست داری

۰نصف لیوان شکر به همراه ۱ قاشق مرباخوری وانیل و اندازه سر قاشق مرباخوری نمک به همراه ۳ قاشق نشاسته و ۳ قاشق پودرکاکائو توی قابلمه هم میزنی بعد ۳ لیوان شیر کم کم اضافه میکنی

بعدش زیر گاز روشن میکنی و شعله روی کم باشه بعد تتد تند هم بز تا مواد غلیظ باش وقتی آماده شد توی کاسه بریز بذار یخچال خنک بسه میتونی با موز و بسکوییت تزینش کنی

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖

یک بسته شیر با سه قاشق غذاخوری نشاسته یه لیوان کوچیک شکر 

تو یه ظرف جدا سه تا زرده تخم مرغو بهم بزن با یه قاشق پر چای خوری وانیل بهم بزن بریز رو مواد قبلی بذار رو شعله هم بزن تا سفت شه بعد اماده شدن زیرشو خاموش کن یدونه خامه بزن بهش بریز رو ظرف بذار یخچال اگه دوس داشتی روش ژله هم بریز بعد اینکه خوب ببنده

وقتی از بهترین آدمای زندگیت میرنجی حتی اگه بگی بخشیدمش یه چیزی ته دلت میمونه.. کینه نیس یه جای زخمه یه چیز که نمیزاره اوضاع مثل قبل شه هرچقد هم تلاش کنی خودتو بزنی به اون راه و بگی نه.. بی فایدس یه چیزی این وسط از بین رفته و جای خالیش تا همیشه درد میکنه 💔کینه را از خدایی آموختم که بخاطر یه اشتباه هرگز شیطان را نبحشید🤞
چجوری

نوشتم برات برو بخون حتما درس کن خوشمزس😍🤤