2777
2789
عنوان

بنظرتون حق دارم نرم خونه پدرم یا نه

345 بازدید | 14 پست

سلام بچه ها من ازدواج کردم اومدم یه شهر غریب از خانوادم دورم تقریبا شش ساعت فاصله دارم اوایل ازدواج دوسه ماه یکبار میرفتم الان خیلی دیر به دیر میرم

دلیلش اینه که

پنج سال پیش شوهر خواهرم فوت کرد و خواهرم اومد پیش مادرم و برادرم زندگی میکنه یه پسر دو و نیم ساله هم داشت ما نذاشتیم احساس کمبود و ناراحتی کنه ولی خواهرم اصلأ دوست نداره من برم اونجا منم یه پسر پنج ساله دارم الان پسر خواهرم حدود هشت سالشه اوایل که اصلا خواهرم دوست نداشت خانوادم به پسر من محبت کنن می‌گفت پسرم ناراحت میشه الانم میرم هیچ عزت و احترام نمی‌بینم حتی داداشم برگشت گفت دیگه نیا منم گفتم بخاطر مادرم میام دلم خیلی شکست یک سال بود نرفته بودم اونا وقتی میان من کلی احترام میذارم شوهرم هم همچنین طوری شده شوهرم میگع چرا دیگه نمیگی بریم خونمون میگم خب دیگه اینجا عادت کردم ولی نه خیلی دلم میخواد برم زود زود ولی آنقدر سردی دیدم که دلم نمی‌خواد

بچه ها من یه آرزوی خیلی‌ بزرگ دارم میشه برام صلوات بفرستید و دعام کنید خواهش میکنم 🙏 خیلی دلم می‌خواد به آرزوم برسم خیلی‌ تلاش کردم خدایا خودت کمکم کن بعد تو یاوری ندارم همه پارتی من تویی دستمو بگیر منو به خواستم برسون 🙏🙏🙏🙏🙏

باور کنید میرم اونجا کلی کار میکنم ظرف میشورم خواهرم خیلی تندی می‌کنه کار نمیکنه منم بخاطر اینکه مادرم کار نکنه خودم کار میکنم

بچه ها من یه آرزوی خیلی‌ بزرگ دارم میشه برام صلوات بفرستید و دعام کنید خواهش میکنم 🙏 خیلی دلم می‌خواد به آرزوم برسم خیلی‌ تلاش کردم خدایا خودت کمکم کن بعد تو یاوری ندارم همه پارتی من تویی دستمو بگیر منو به خواستم برسون 🙏🙏🙏🙏🙏

چون قطره چکانی ننوشتم کسی نیست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مادرت چی؟دوس داره بری؟

مادرم دوست داره ولی خب اونم حرف خواهرم براش مهم تره میگه دلشکسته س غذارو اول جلوی اون می‌ذاره با اینکه من بزرگم و مهمونم با اون صلاح‌دید میکنه راجع به هرچیزی خلاصه اینکه انگار من اضافیم

چرا برادرت گفت دیگه نیا؟ پدر و مادرت وقتی دیر میری بهت نمیگن که چرا نمیای؟

پدر ندارم داداش بزرگم تهرانه اونم اومده بود خونه مادرم من به خواهرم به شوخی گفتم چرا دیر بیدار شدی برگشت بهم پرخاشگری کرد کلی حرف بارم کرد برادر بزرگم ناراحت شد از دست خواهرم گفت اگه ناراحته که تو میای اینجا خودش بره خونش تا تو اینجایی گفت حالا فهمیدم چرا دیر میای برادر کوچکم هم وقتی میبینه من با خواهرم بحث میکنم میگه نیا بعد ازم معذرت خواست گفت بخاطر این حرفا میگم نیا

چرا برادرت گفت دیگه نیا؟ پدر و مادرت وقتی دیر میری بهت نمیگن که چرا نمیای؟

نه کسی نمیگه صدبارم گفتم دیگه نمیام انگار از خداشونه

سالی دو بار برید به نظرم کفایت می‌کنه

رفتنش که همون دوبار میرم دیگه به دلم نیست برم چون دلم می‌شکنه اونجا احترامی نمی‌بینم

رفتنش که همون دوبار میرم دیگه به دلم نیست برم چون دلم می‌شکنه اونجا احترامی نمی‌بینم

خوب اون دو بار هم که میرید زیاد نمونیدمثلا نهایتا یک هفته بمونید

نمیشه اصلا نرفت اولا میشه قطع صله ارحام دوما خانواده هر چی باشن نمیشه انداخت دور

[QUOTE=248406741]ببخشید میگما ولی شما دلتون احترعزیزی میخواد خانواده شرایطش و ندارن بهتره یا نرید یا میرید به هی ...[/QUOTE

والا احترام هم نخواستم دیگه اصلأ سرد شدم من اینهمه دلسوز خواهرمم اما اون منو میبینه کار نمیکنه ظرف نمیشوره حتی لباساشو مبدع مادرم که لج منو دربیاره اوایل میگفتم الان نمیگم خ خودخواه شده انگار شوهرشو من کشتم حقوق هم داره خدارو شکر شوهرش کلی خوش میگذرونه فقط منو میبینه خوشش نمیاد دوستاش میاد میبره خونش پیتزا میخره براشون یک بار خشک و خالی بهم تعارف نکرده امروز بریم خونه من بمون من برای خودم هرچی بخرم جفتشو برای اونم میخرم

خوب اون دو بار هم که میرید زیاد نمونیدمثلا نهایتا یک هفته بمونید نمیشه اصلا نرفت اولا میشه قطع صله ...

نه من نمیتونم اونارو دور بندازم میرم ولی مث سابق دلم پر نمیکشه برای رفتن

نه کسی نمیگه صدبارم گفتم دیگه نمیام انگار از خداشونه

نمیدونم دلیل این رفتارشون چیه. خب مسلما خواهرت بهت حسادت میکنه ولی دلیل سردی رفتار خانواده رو نمیدونم‌ . شاید خواهرت آنقدر اذیتشون میکنه که حال و حوصله تو رو ندارن. ولی بهت حق میدم من خودم هر وقت برم خونه بابام کم محلی ببینم یه مدت کمتر میرم تا اینکه خودشون هی بگن چرا نمیای