2777
2789
عنوان

اونایی ک طلسم با قران باطل کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 4016 بازدید | 20 پست
از کجا متوجه شدین؟خوب اونکه به دعاهاش ایمان داره چرا دعا نمیکنه باهم خوب بشین؟

چند سری اومد بعد رفتنش تو خونم دعا پیدا میکردم باعث جنگ و دعوا میشد همش تا می‌رفت سنگین می‌شدیم همش بحث و دعوا میشد کلافه میشدم دویست تومن یکی گرفت برام باطل کرد فعلا که هنوز خوبیم

عزیزم اینجا خیلی زیاد دیدم که میگن صوت سوره بقره رو تو خونه پخش کنین و گوش بدین میتونی تند خوانیشو دانلود کنی من یکساعته شو دارم با صدای ماهر علوان هست و همزمان میتونی قران باز کنی باهاش بخونی ک تاثیرش میگن خیلی بیشتر هست برای باطل السحر 

اصلا سراغ دعانویس و اینا نرو بدتر سنگینی میفته رو زندگیت قویترین باطل السحر همین روش بالا هست که گفتم میتونی خودتم اون بالا سرچ کنی ببینی چقدرها نتیجه دیدن ازش

راستی ٤٥ روز پشت هم باید اینکارو انجام بدی به نظرم همزمان چهارقل و ایت الکرسی و سوره تکویر و سوره جن که کوتاهم هستن بخون تا اثر بیشتری داشته باشه به امید خدا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اینجا خیلی زیاد دیدم که میگن صوت سوره بقره رو تو خونه پخش کنین و گوش بدین میتونی تند خوانیشو د ...

درست میکی شنیدم.اما یه جا خوندم اگر وقفه بیفته بین این 40روز با شدت بیشتری مشکل بر میگرذه از این میترسم یه روز یادم بره یا نشه اونوقت بد بشه

اخه چرا مادری باید زندگی بچشو خراب کنه؟چطور میفهمی اینا رو؟

میدونی آدم وقتی خودخواه میشه و جز خودش هیچکس مهم نیست همه کار از دستش میاد همه اول میگفتن مادره هرچی باشه بعد گذر زمان دیدن من چی میگم

میره شهرشون خبرشو میگن بهم