nemari مدیر استارتر عضویت: 1401/03/14 تعداد پست: 547 عنوان سلام خانوما ی سوال حیاتی درمورد ختمی که رد خور نداره 114 بازدید | 7 پست سلام کی میتونه برای ختم زیارت عاشورای ایت الله حق شناس نایب بشیم برا هم چون تو ایام پریودی نمیشه خوندش کی میخواد بردارهچون من یبار برداشتم ب جواب رسیدم برا بار دوم میخام بردارم 1401/05/21 | 15:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پرکلاغیییییییییییی عضویت: 1401/02/25 تعداد پست: 910 به نظرت برای شفای مریضم جواب میده؟من دیگه خسته شدم ازدعاکردن واسه کسی ک هیچ امیدی نداره جواب میده؟یعنی میشه مریضمون شفا پیداکنه دل شکستی و شبی یک نفراز جنس خودت خنده ی تلخ به چشمان ترت خواهدزد...💫کاربر جدید نیستم چندین ساله تو نی نی سایت عضوم ولی نی نی یار ترکوندتم بی دلیل😢
پرکلاغیییییییییییی عضویت: 1401/02/25 تعداد پست: 910 من توهمین سایت قبلا خوندم توتلگرام یه گروهی هس خانوما برای هم نایب میشن ولی خب شماهم باید واسه بقیه نایب بشی دل شکستی و شبی یک نفراز جنس خودت خنده ی تلخ به چشمان ترت خواهدزد...💫کاربر جدید نیستم چندین ساله تو نی نی سایت عضوم ولی نی نی یار ترکوندتم بی دلیل😢
nemari مدیر استارتر عضویت: 1401/03/14 تعداد پست: 547 به نظرت برای شفای مریضم جواب میده؟من دیگه خسته شدم ازدعاکردن واسه کسی ک هیچ امیدی نداره جواب میده؟یع ... انشالله که شفا پیدا کننمنم ی مشکل سلامتی دارم که درمونده شدم خیلی امید دارم خدا با این ختم جوابمو بده ومطمئنم ب صلاحم باشه میده وانشالله ب شماهم
nemari مدیر استارتر عضویت: 1401/03/14 تعداد پست: 547 من توهمین سایت قبلا خوندم توتلگرام یه گروهی هس خانوما برای هم نایب میشن ولی خب شماهم باید واسه بقیه ... اگه میخواین بردارین بیایین براهم نایب بشیم
nemari مدیر استارتر عضویت: 1401/03/14 تعداد پست: 547 من توهمین سایت قبلا خوندم توتلگرام یه گروهی هس خانوما برای هم نایب میشن ولی خب شماهم باید واسه بقیه ... گروعشو چجور پیدا کنم
پرکلاغیییییییییییی عضویت: 1401/02/25 تعداد پست: 910 اگه میخواین بردارین بیایین براهم نایب بشیم من الان پریودم گلم نمیتونم ولی توسایت سرچ کن تاپیکای سال های قبلو ببین پیدامیکنی گروهو منم قبلا اینجاخوندم ولی گروهشو ندارم دل شکستی و شبی یک نفراز جنس خودت خنده ی تلخ به چشمان ترت خواهدزد...💫کاربر جدید نیستم چندین ساله تو نی نی سایت عضوم ولی نی نی یار ترکوندتم بی دلیل😢
nemari مدیر استارتر عضویت: 1401/03/14 تعداد پست: 547 من الان پریودم گلم نمیتونم ولی توسایت سرچ کن تاپیکای سال های قبلو ببین پیدامیکنی گروهو منم قبلا اینج ... ممنون