2777
2789
عنوان

آمپول hcg زدم و هاله بی بی چک

11449 بازدید | 44 پست

من امپول hcg دوتا زدم روز ۱۴ پریودی.الان ۱۰ روزه که گذشته..و روز ۲۴ پری هستم.وقتی امپول زدم تا  این حد نبود علائمم.ولی از روز ۷ تاحالا هرچی بی بی چک میزارم هاله میندازه.نه کمرنگ میشه ن پر رنگ .علائم پریودی دارم ‌خارش پوست گاهی.موقع رابطع احساس درد و سوزش دارم.عفونت ندارم.هر از گاهی ترش میکنم.میشه علایم بارداری بلشه.؟؟؟چرا بی بی چک کمرنگ نمیشه.چرا پر رنگ نمیشه؟؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امپول تا 14 روز بعد بی بی رو هاله میندازه و علائمی شبیه بارداری ایجاد میکنه. باید 14 روز از زدن آمپول بگذره تا بی بی درست دربیاد. تجربه کردم بارها 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .

عزیزم خیییلی زود زدی ، نزن بی بی چک تحمل کن انشالله تاحداقل  شونزده روز بگذره ایطوری ممکنه یا امیدوار بشی یا ناامید ، هاله ی بی بی چکت ممکنه اثر امپول بوده باشه ، انشاالله هرچه زودتر باردار میشی

لایک نکن عزیزم😘
امپول تا 14 روز بعد بی بی رو هاله میندازه و علائمی شبیه بارداری ایجاد میکنه. باید 14 روز از زدن آمپو ...

عه.اخه خانمای همین نی نی سایت گفتن روز ۶ اینا اثر hcg میره.من گفتم اگ از امپول باشه ک باید کمرنگ بشع .چون روزهای اخره دیگه.نمیدونم بخدا.۲ساله اقدامم

توکل کن به خدا انشالا بارداری منم همون ماهی که اچ سی جی زدم باردار شدم 

دعا کن.این ماه از امام حسین و حصرت عباس خواستم.خسته شدم.اگ شانس منه ک همه اثر امپوله و مثبت کاذب .نمیدونم باید منتظر  نوعد پریود خودم باشم یا تموم شدن این ۱۴ روز..چون ۴ روز دیگه ۱۴ روز تموم میشه و یک هفته دیگه موعدمه

فولیکولات چند بودن ؟

روز ۱۱ با خوردن لترورول از روز ۴تا ۸ شبی ۲ تا و امپول سینال اف در روز ۶ و ۸ پریودی در روز ۱۱ پریودی دو تا فولی ۱۷ و ۱۸ داشتم.ک همون روز hmg زدم.و روز ۱۴ دوتا hcg. بعد از زدن hcgعلائم خاصی نداشتم.ولی این سه روزه علایم مریودی شدید گرفتم.من چجور طاقت بیارم تا ۴ روز تموم بشه

عزیزم نگران نباش منم دو تا فولی ۱۸ داشتم که باردار شدم‌ توکل کن به خدا انشالا یه نینی سالم تو دلت دا ...

الان دیدم مارک بی بی چکا مدیکور بوده...که خانمای نی نیسایت میگن نثبت کاذب زیاد داره.من میخاستم ببینم این اممول تا کی تاثیرش در بدن من هست

الان دیدم مارک بی بی چکا مدیکور بوده...که خانمای نی نیسایت میگن نثبت کاذب زیاد داره.من میخاستم ببینم ...

معموما میگن تا ۱۴ روز ممکنه مثبت کاذب بشه ولی بعد ۱۴ روز جوابش کاذب نمیشه 

معموما میگن تا ۱۴ روز ممکنه مثبت کاذب بشه ولی بعد ۱۴ روز جوابش کاذب نمیشه 

من فردا بی بی چک مارک دیگه میگیرم.همزمان هم مدیکور رو و اون یکی را میزنم ببینم جوابش یکیه یا ن.اخه من منتظرم بی بی منفی بشه ک ببینم اثر اممول کی رفته ک بعدش ب لطف خدا اگ هاله انداخت بدونم این یکی جوتب درسته است