2777
2789

من سینا بود مجهزترین بیمارستان برای زایمانه ... راضی بودم 

نه مُردم از دوریت   نه زندگی کردم ....                                              آرامبخش ها حافظه ام را پاک کرده اند ؛ اما دلم میگوید من کسی را بسیار دوست میداشتم 💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سال چند؟؟

سال ۹۸

نه مُردم از دوریت   نه زندگی کردم ....                                              آرامبخش ها حافظه ام را پاک کرده اند ؛ اما دلم میگوید من کسی را بسیار دوست میداشتم 💔

من بهمن زایمان سزارین کردم بعد کلی تحقیق رفتم بنت الهدی بسیار عالی بود هزینش زیاد شد ولی خیلی راحت بودم اتاق خصوصی گرفتم اونقدر مهربون بودن تکیه کلام همشون خوشگلم بود خیلی راضی بودم تو اتاق عمل هم که از خودم پرسیدن برای بی حسی یا بیهوشی در کل راضی بودم فیلمبرداری هم داشتن برا زایمان 

کاربر قدیمی هستم ولی نمیدونم چرا رمزارو هی یادم میره مجبورم کاربری جدید بزنم 😬🤔😬خداروشکر بعد ۱۴سال به آرزوم رسیدم
دکتر خودت پیشنهادش چی هس؟ دکتر من میگه بنت الهدی بهتره،نمیدونم 🤔

دکتر منم نظرش رو بنت الهدی هست اتفاقا.نظر خودمم بیشتر بنت الهدی تعریفشو خیلی شنیدم میگن جدیدا خیلی مجهز شده امکانات زایشگاهش تو مشهد تکه،ولی همسرم میگه بریم رضوی⁦🤦🏻‍♀️⁩

من بهمن زایمان سزارین کردم بعد کلی تحقیق رفتم بنت الهدی بسیار عالی بود هزینش زیاد شد ولی خیلی راحت ب ...

بی حسی زدی یا بیهوشی؟خوب بود؟ هزینش چقدر شد اونموقع؟ من الان تماس گرفتم هزینه بنت الهدی با رضوی مث همدیگس تقریبا

خدایا شکرت💜
دکتر منم نظرش رو بنت الهدی هست اتفاقا.نظر خودمم بیشتر بنت الهدی تعریفشو خیلی شنیدم میگن جدیدا خیلی م ...

اره ،نمیدونم منم موندم بین این دوتا ، الان زنگ زدم هزینه هاش تقریبا یکیه رضوی و بنت الهدی

خدایا شکرت💜

مگ این دوتا بیمارستان سزارین انتخابی دارن؟ 

20 اسفند1400. 8 صبح روز جمعه ای که از شبش از استرس خابم نمیبرد گوشیم زنگ خورد که ای کاش نمی‌خورد ای کاش اون جمعه رو نمیدیدم صدای پشت گوشی که با گریه گفت بیا که بابا حالش خیلی بده. لباس مشکی پوشیدم و رفتم و پارچه سیاه روی در دیدم و پدری که دیگه نبود.اون جمعه من مردم. از اون روز هر جمعه می میرم. خدایا متنفرم از تمام جمعه هات. خدایا از چیزی که می‌ترسیدم سرم اومد از من ک گذشت هیچکسو با عزیزانش امتحان نکن خدایا. خدایا میشه فقط یه روز پدرمو بهم برگردونی 😭خدایا دلم ازت پره ولی بازم شکرت. خدایا دومین نی نیمم گرفتی نمیدونم حکمتت چیه دلم شکسته ولی بازم شکرت 💔بابایی نی نی من ک خیلی دوست داشتی ببینیش اومد 💖 میدونم که از اون بالا واسش دعای خیر میکنی. دوست دارم🖤
دکتر منم نظرش رو بنت الهدی هست اتفاقا.نظر خودمم بیشتر بنت الهدی تعریفشو خیلی شنیدم میگن جدیدا خیلی م ...

من که پرسیدم گفتن مجهز ترین اتاق عمل و داره و همچنین زایمان بدون درد و برا طبیعی داره

کاربر قدیمی هستم ولی نمیدونم چرا رمزارو هی یادم میره مجبورم کاربری جدید بزنم 😬🤔😬خداروشکر بعد ۱۴سال به آرزوم رسیدم