2777
2789
عنوان

ای کاش یه تخت خواب داشتم که

555 بازدید | 15 پست

که وقتی حالم بد بود روش زانو حامو بغل میکردم اشک میریختم ای کاش یه اتاق شخصی داشتم برم داخلش همه چیزو بهم بریزم و گریه کنم ولی بهم نگن گربه نکن مسخره ام نکنن واسه گریه کردن ای کاش یه زندگی داشتم که اینجوری نبود

زندگی من حتی معمولی ام نیس لعنت بهش لعنت

آدمک آخردنیاست بخند آدمک مرگ همینجاست بخند دست خطی که تورا عاشق کرد شوخی کاغذی ماست بخند آدمک خرنشوی گریه کنی کل دنیا به تماشاست بخند/دلتنگم و با هیچ کسم میل سخن نیست کس درهمه افاق به دلتنگی من نیست/صدبار بشکنم گچ میگیرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ها ازدواج کردی فک کردم مجردی 

کاشکی مجرد بودم لاقل ازین خونه میتونستم یک ساعتی تک و تنها بزنم بیرون حیف که هم همسرم. هم یک مادر . هم مجبورم خونه کوچیک رو تحمل کنم هم مجبورم حتی یه بیرون هم نتونم تک و تنها برم

الهییی منم بعد ۲۴ سال سن تا یه اتاق جدا و یه تخت گیرم اومد🤣

منم اتاقشو دارم تختشو نه 😂😂😂

چون تنها اتاق خونه س مامانم نمی‌ذاره میگ شاید لازم شد الکی فضا رو نگیر 😂😂

منم اتاقشو دارم تختشو نه 😂😂😂 چون تنها اتاق خونه س مامانم نمی‌ذاره میگ شاید لازم شد الکی فضا رو ن ...

بابا من بزور اتاقو گرفتم داشتن خونه میساختن گفتن خبری برای تو نیست بعد همون موقع شاغل بودم رفتم تخت گرفتم اوردم داخلش دیگ مال من شد 🤣🤣 الانم هی مادرم میاد میگ من اینو برا کمد دیواری و لباسامون و وسیله های اضافی  میخواستم میگمش منم اضافیم تو این خونه که اینجام دیگ🤣🤣