2777
2789
عنوان

تب بچه خواهرم پایین نمیاد چیکار کنیم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 551 بازدید | 43 پست
از دیشب پاشویه کردیم با محلول سرکه سیب وآب هم پاشویه کردیم فایده نداره

پاشویه نه ،کلا یه تشت رو پراز آب کنین بزارینش توش مثل حموم کردن این حالت تبشوپایین میاره 

خنده داره که باید برای دکترووکیل شدن آموزش ببینی ولی برای پدرو مادرشدن نه !هرهالویی میتواند پدرومادربشه حتی لازم نیست تویه سمینار یه روزه شرکت کنه...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پسر من ۶سالشه از دیشب تب کرده .هی تبش میره پایین میاد بالا .از همه بدتر اومدیم سرعین مسافرت .

اگه سرعین هستی برو اردبیل نیم ساعت بیشترراه نیست ببرش یا بیمارستان بوعلی ازهرکی بپرسی راهنماییت میکنن یااگه تا فردا میتونه تحمل کنه فردا ببرپیش دکتر مهرداد میرزارحیمی فوق تخصص کودکان اینم بزنی نت آدرس وشماره تلفنش هست 

خنده داره که باید برای دکترووکیل شدن آموزش ببینی ولی برای پدرو مادرشدن نه !هرهالویی میتواند پدرومادربشه حتی لازم نیست تویه سمینار یه روزه شرکت کنه...

چند  قاشق گلاب رو با یک قاشق گلاب در اب حل کن بده بخوره تبش پایین میاد فقط روزی چند بار بده

لینک ثبت نام سایت طلا که بابک هر دعوت ۵ سوت طلا میده و تا شنبه وقت داره https://my.hamedgold.ir/register?referral=7033

چند  قاشق گلاب رو با یک قاشق گلاب در اب حل کن بده بخوره تبش پایین میاد فقط روزی چند بار بده

گلاب با یک قاشق عسل

لینک ثبت نام سایت طلا که بابک هر دعوت ۵ سوت طلا میده و تا شنبه وقت داره https://my.hamedgold.ir/register?referral=7033

مگه کرونا داره🥺

بله کروناست ، اولشم من گرفتم 

این قرار داد ،تا ابد میان مابرقرار بادچشم‌های تو به جای دست‌های تومن به دست تو آب می‌دهم     تو به چشم من آبرو بده!     من به چشم‌های بی قرار توقول می‌دهم ریشه های ما به آبشاخه‌های ما به آفتاب می‌رسد   ما دوباره سبز می‌شویم      قیصر امین پور
چند  قاشق گلاب رو با یک قاشق گلاب در اب حل کن بده بخوره تبش پایین میاد فقط روزی چند بار بده

مررررسی😘

این قرار داد ،تا ابد میان مابرقرار بادچشم‌های تو به جای دست‌های تومن به دست تو آب می‌دهم     تو به چشم من آبرو بده!     من به چشم‌های بی قرار توقول می‌دهم ریشه های ما به آبشاخه‌های ما به آفتاب می‌رسد   ما دوباره سبز می‌شویم      قیصر امین پور
پاشویه نه ،کلا یه تشت رو پراز آب کنین بزارینش توش مثل حموم کردن این حالت تبشوپایین میاره 

اینکارم کردیم 

بله کروناست ، اولشم من گرفتم 

ایشالله هر چی زود تر خوب بشید عزیزم 🌹😘

چه ها با جـــــــان خود♡. دور از رخ جانان خــــــود کردم. مگــــر دشمن کند این ها. ♡ک من با جــــــان خود کردم.♡ طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری♡. غلط میگفت♡. خود را کشتـــــــــم و درمــــــان خود کردم♡. ☆به قول شاعر ☆شبهای هجر را گذرانده ایم و زنده ایم..... ♡مارا به سخت جانیه خویش این گمان نبود♡
اره واقعا...اگه اینجوریه ببرینش دکتر تب خطرناکه گلم شوخی ندارع

ما الان بردیمش تولشو در آوردیم گفت پره. بچم هیچی نمیخورد اصلا شکمشم داغ داغ بود. الان تب نداره فعلا بعد از کلی ضجه و گریه خوابیده رو پامه

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.
ما الان بردیمش تولشو در آوردیم گفت پره. بچم هیچی نمیخورد اصلا شکمشم داغ داغ بود. الان تب نداره فعلا ...

الهی نگران نباشید سرگرمش کنید بزار یادش بره مریضه..

چه ها با جـــــــان خود♡. دور از رخ جانان خــــــود کردم. مگــــر دشمن کند این ها. ♡ک من با جــــــان خود کردم.♡ طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری♡. غلط میگفت♡. خود را کشتـــــــــم و درمــــــان خود کردم♡. ☆به قول شاعر ☆شبهای هجر را گذرانده ایم و زنده ایم..... ♡مارا به سخت جانیه خویش این گمان نبود♡
الهی نگران نباشید سرگرمش کنید بزار یادش بره مریضه..

انقد بداخلاق شده ک خدا میدونه.از دیشب تا حالا رو پامه پام داره قطع میشه دیگه اصلا نمیخوابه خوابش سنگین نمیشه خسته شدم همش ضجه میزنه

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.
انقد بداخلاق شده ک خدا میدونه.از دیشب تا حالا رو پامه پام داره قطع میشه دیگه اصلا نمیخوابه خوابش سنگ ...

الهی بدنش حتما درد می‌کنه..مریضی بچه خیلی سخته..من خاطرم خودم مریضض بشم ولی بچم مریض نشه

ایشالله هر چی زود تر خوب بشید عزیزم 🌹😘

ممنونم